WereldnoodklokDe wereldnoodklok klinkt steeds luider…

georgia guidestonesGeschreven door Irma Schiffers

(..) De afgelopen weken vroeg ik eens rond onder degenen die ik sprak: ken jij de Georgia guidestones? ‘De watte..?’ was het meest gehoorde antwoord. ‘Geen idee wat dat is’. Een enkeling die deze ‘stenengroep’ blijkbaar wel kende antwoordde met ‘jawel, agenda 21, de NWO (New World Order).’

En terwijl deze agenda voor onze ogen wordt uitgerold door de kleine groep die de hele aarde bezit en runt, blijft iedereen zijn gewone leven leven, zit voor de propagandamachine die we TV noemen, drinkt z’n biertje of glaasje wijn en gaat ervan uit dat de overheid het allemaal wel voor ze oplost. Ze denken werkelijk dat deze ‘puppets on a string’ alles weten wat er speelt en ze wel behoedt voor het kwaad in de wereld. Ondertussen is deze eigen kleine zakagenda van de lieden van de overheid slechts een klein blaadje van de grotere agenda 21 en waarschijnlijk met meer dan één ezelsoor, omgevouwen en dus niet in één oogopslag te zien. We zijn dus allemaal medeschuldig door onszelf in slaap te houden en op deze lieden te stemmen.

haarp-array1Elf van de twaalf mensen moeten dus verdwijnen! Ruim 92 %. Rockefeller steekt nooit onder stoelen of banken dat hij nog maar 5% van de wereldbevolking wil overhouden dus dit is nog ‘fideel’ blijkbaar.

(..) Ondertussen zijn we aanbeland in de laatste maanden van 2014 en we zijn aardig op weg naar een bevolkingsreductie, waarbij de VS ondanks hun totale faillissement voorop lopen en alle andere landen als schoothondjes er achteraan trippelen. Degenen die dat niet doen worden nu met bombardementen, sancties en oorlogszuchtige handelingen vanzelf tot onderwerping gedwongen.

Lees hier verder…


 Sinistere Plaatsen – De Georgia Guidestones

De Georgia Guidestones is een mysterieus monument waarin tien ‘geboden’ voor een ‘nieuw Tijdperk van de Rede’ zijn gegraveerd. Het eerste gebod? De wereldbevolking onder de 500 miljoen houden. Nog een sinister feit: het is nog steeds een ‘mysterie’ wie de makers van dit moderne Amerikaanse Stonehenge zijn … behalve voor de insiders. We zullen hier de verschillende aspecten van dit monument onder de loep nemen, zoals de boodschap die oproept tot een Nieuwe Wereldorde, en uitleggen waarom dit het werk is van een occult geheim genootschap.
projectevil4(..) De Georgia Guidestones is een mysterieus granieten monument in Elbert County, Georgia. Dit gigantische monument, dat ook wel het Amerikaanse Stonehenge wordt genoemd, is bijna zes meter hoog en bestaat uit zes granieten platen, die samen meer dan 100 ton wegen. Het meest opmerkelijke aan dit monument is echter niet de omvang, maar de tekst die erin is gegraveerd: Tien regels voor een ‘Tijdperk van de Rede’. Deze regels betreffen onderwerpen die sterk doen denken aan de ‘Nieuwe Wereldorde’, zoals massale depopulatie, één wereldregering en de introductie van een nieuw type spiritualiteit. De auteurs van deze regels wensten volstrekt anoniem te blijven en daar wordt nog steeds zorgvuldig over gewaakt. Deze mysterieuze groep heeft echter wel een tekst achtergelaten waarin de redenen van deze regels worden uiteengezet, een tekst die niet eerder op het internet besproken is. Deze nieuwe informatie laat weinig ruimte voor twijfel over het ware doel van de Guidestones. De Guidestones beschrijven de ideale wereld, zoals deze door occulte geheime genootschappen wordt gezien. Het monument is daarom het bewijs van het verband dat bestaat tussen geheime genootschappen, de wereldelite en het toewerken naar een Nieuwe Wereldorde.

Lees hier verder…


 

Advertenties

2 gedachten over “Wereldnoodklok

  1. Ik dank u hartelijk voor het feit dat u hier aandacht aan besteed! Het is zo hoog nodig tijd dat de wreedheden die de mens in de greep houdt ophouden door een heel ander (oorspronkelijk) gevoel van bewustzijn! Het is in slaap gesust, gemanipuleerd, met foute occulte krachten (ik wilde met mijn utopische ogen vol van liefde nooit geloven dat die echt bestonden) terwijl het ‘wonder’ en de prachtige mystiek vervormd zijn geraakt in ons hart. Laten we hopen dat het inderdaad snel gaat veranderen (dat is wel zoals ik het mag voelen) en dat we kunnen bouwen aan het nieuwe paradigma, een wereld zoals deze ooit bedoeld was terwijl we in de ogen van de ander onze eigen ziel weerspiegeld zien…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s