De Islamitische Antichrist


God is begonnen de waarheid te onthullen over de Laatste Dagen en de opkomst van de islamitische Antichrist, die de moslims Imam Madhi noemen. In dit boek zullen we onomstotelijk aantonen dat alleen de islam de rol van de Antichrist kan vervullen.
U zult zien hoe de islam probeert haar islamitische Kalifaat in het Midden-Oosten te doen herleven, wat perfect voldoet aan de rol van het ‘Rijk van het Beest’ in de Bijbel. En tevens hoe de islam van plan is om een nieuwe Islamitische Wereld Orde te creëren door middel van de Global Jihad, die zal beginnen met de verovering van Jeruzalem.

We zullen de islamitische traditie over de laatste dagen vergelijken met wat de Schrift zegt over de christelijke eindtijd, om daardoor een aantal schokkende onthullingen te onthullen, die tot nu toe verborgen zijn gebleven, maar wat voorgoed de sluier en het mysterie van de Laatste Dagen zal scheuren.

Tot slot zult u ontdekken wat het echte Merkteken van het Beest is, en hoe het verbonden is met 666. Zelfs het boek Openbaring is gemakkelijk te begrijpen gemaakt, en u zult precies zien welke Wereldwijde Eindtijd Rampen u in chronologische lijn kunt verwachten. Jezus zei dat velen misleid zouden worden door de tekenen en wonderen van de Antichrist, die beweert God te zijn, en zijn valse profeet. Er zal een grote afval van Jezus Christus plaatsvinden. Dit boek is bedoeld om u uit te rusten met de kennis die u nodig hebt om niet te worden misleid.

God onthult het hele geheime plan van Satan, die niet wil dat u het weet, opdat niemand zal vergaan door gebrek aan kennis. Dit boek is Gods waarschuwing aan moslims en aan alle anderen die willen luisteren dat er verschrikkelijke dagen van verdrukking voor ons liggen, en dat het tijd is om zich te bekeren en het met God in orde te krijgen voordat het te laat is!

De Islamitische Antichrist

ISLAM VERSUS CHRISTENDOM ………………………………………………….
ISLAM DE ANTICHRIST EN DE VALSE PROFEET …………………………
WIE ZIJN DE VALSE PROFEET EN ALLAH …………………………………..
DE WASSENDE MAAN EN STERRENBEELD …………………………………
HET LAATSTE RIJK VAN HET BEEST ……………………………………………
HET MERKTEKEN VAN HET BEEST …………………………………………….
TROUW BELOVEN AAN HET BEEST …………………………………………….
BEELD VAN HET BEEST……………………………………………………………….
MOLOCH GOD VAN HET MENSELIJK SLACHTOFFER…………………
DE HOER VAN BABYLON …………………………………………………………….
DE AFSTAMMING VAN DE ANTICHRIST ………………………………………
BOKKEN, STERREN EN GEHEIME GENOOTSCHAPPEN ……………..
WAARSCHUWING VAN GOD AAN DE ISLAMITISCHE LANDEN ……
IS ISLAM EEN RELIGIE VAN DE VREDE?……………………………………..
DE GROTE AFVAL, BEKERING DOOR TERREUR …………………………
EINDTIJD MARTELAARSCHAP ……………………………………………………
HET BOEK OPENBARING MAKKELIJK GEMAAKT ………………………
TIJD VOOR EEN BESLUIT ……………………………………………………………
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18

Opgedragen

Dit boek is opgedragen aan alle mensen die Gods aangename zaligheid verkondigen door middel van zijn Zoon Jezus Christus en lijden onder bittere vervolging voor zijn Naam.

Openbaring 10:10-11 En ik nam het boekje uit de hand van de Engel en at het op, en het was in mijn mond zoet als honing, maar toen ik het opgegeten had, werd mijn buik bitter. En Hij zei tegen mij: U moet opnieuw profeteren over vele volken, naties, talen en koningen.

Verder

God is begonnen met te onthullen dat de islam een centrale rol zal spelen in de gebeurtenissen van de laatste dagen. Dit boek is bedoeld om u een basiskennis te geven van welke gebeurtenissen zich zullen gaan afspelen. God zei tegen de profeet Daniël dat het ware begrip van zijn profetie verzegeld zou blijven tot de tijd van het einde.

Daniël 12:9-10 Toen zei Hij: Ga heen, Daniël, want deze woorden blijven geheim en verzegeld tot de tijd van het einde. Velen zullen gereinigd, zuiver wit gemaakt en gelouterd worden. De goddelozen echter zullen goddeloos handelen en geen enkele van de goddelozen zal het begrijpen, maar de verstandigen zullen het begrijpen.

Als God het begrip van de Laatste Dagen ontsluit, moeten wij als Kerk niet onwetend blijven over de plannen van de duivel. We moeten deze onder het licht van Gods Woord houden. Dit nieuwe begrip van eindtijdgebeurtenissen waait door de kerken dank zij vele helden van God, zoals Joel Richardson, die door God gezalfd is om dit inzicht naar de kerken te brengen. De verbazingwekkende overeenkomsten tussen de islamitische eindtijddoctrine en de christelijke eindtijdprofetie is dan ook verbazingwekkend. De islam heeft zelfs een eigen versie van het slechte Beest uit het boek Openbaring, dat de islam beschrijft als “DE GOEDE MENS” die op de voorhoofden gemerkt zal zijn van de volgelingen van de islam in de laatste dagen. In deze dagen worden Gods openbaringen openbaar, zodat zijn Kerk niet zonder de kennis zal zijn in de komende dagen van verdrukking.

>>>  www.wimjongman.nl


 

Advertenties

Een gedachte over “De Islamitische Antichrist

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s