Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog


bid 24 uur

Xander 26-03-2017. ‘Acuut oorlogsgevaar in Europa’
De gerenommeerde Duitse auteur, journalist, jurist en gastprofessor Wolfgang Bittner, schrijver van onder andere ‘De Afschaffing van de Democratie’ en ‘De Verovering van Europa door de VS’, waarschuwt in een speciaal interview dat hij heel bang is dat de ‘deep state’ anti-Trump schaduwregering in Amerika vastbesloten is om een oorlog tegen Rusland te beginnen, waarin Europa opnieuw het slagveld zal zijn. Tevens verkettert Bittner de reguliere Westerse media voor het blindelings verspreiden van leugenachtige oorlogspropaganda, bedoeld om de burgers zover te krijgen het uitbreken van een groot conflict te accepteren en daar Rusland de schuld van te geven.

Heropstarten Koude Oorlog door het Westen ‘tragedie van de eeuw’

Bittner noemt het ‘de tragedie van de eeuw’ dat de Koude Oorlog weer is opgelaaid. Die begon in de jaren ’90 met het breken van de beloften van de NAVO aan Rusland om niet naar Oost Europa…

View original post 1.344 woorden meer

Advertenties

Een gedachte over “Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog

  1. Democratie is doormiddel van de Franse Revolutie de wereld ingeblazen, en haar helse anarchie wordt benut door de geheime sekten om hun cryptische internationale heerschappij in stand te houden. President Trump is eveneens een knecht van dat cryptocratisch systeem, zoals wij nog maar eens bevestigd kunnen zien in het recent bombardement tegen Syrië. Zijn banden met de Hebreeuwse pedosatanist, Jeffrey Epstein, spreekt boekdelen.

    Het is ten zeerste noodzakelijk dat het Christenvolk doorheen alle desinformatiecampagnes gaat zien, en zich wederom strijdvaardig gaat opstellen tegen alle goddeloze ideologieën die de apostatische landen teisteren. De Heilige Kerk op aarde is de Ecclesia Militans, de Strijdende (Militerende) Kerk. Laat dus de kruisvaardersgeest opnieuw oplaaien in de harten, om de luciferiaanse gigant neer te halen die de wereld tot een helse dystopie omgesmeed heeft.

    De pontificale commissie “Ecclesia Dei” heeft een decreet uitgevaardigd (ondertekend door +Gerhard Müller en +Guido Pozzo) dat priesters van de Latijnse Ritus toestaat om, op de dag van 13 mei 2017, het begin van het centennium van de Fatima Verschijningen, de Votiefmis van het Onbevlekt Hart van de Gelukzalige Maagd Maria op te dragen. Ik hoop ten zeerste, Zeereerwaarde Heer Geudens, dat u deze gelegenheid zult benutten om op deze wijze de Triomf van het Smartvol en Onbevlekt Hart van Maria af te smeken bij onze Sire God.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s