De kwestie van het Derde Geheim van Fatima: bewijs dat Vaticaan Paus Benedictus XVI totaal monddood heeft gemaakt en in zijn naam leugens verspreid heeft


In mei 2016 stuurde het Vaticaan een publieke ontkenning de wereld in betreffende een artikel dat op OnePeterFive werd gepubliceerd over het nog steeds ontbrekende deel van het Derde Geheim van Fatima.

Op 15 mei bevestigde Dr. Ingo Dollinger, een heilige priester en goede vriend van de toenmalige Kardinaal Joseph Ratzinger, dat kort nadat het Derde Geheim in juni 2000 werd vrijgegeven, dat Kardinaal Ratzinger tegen hem had toegegeven dat er een deel van het geheim was dat ze nog niet hadden gepubliceerd. Echter, op 21 mei gaf het Persagentschap van het Vaticaan een bericht vrij, waarbij ze zogezegd Paus Benedictus citeerden, die zou gezegd hebben “dat hij nooit met professor Dollinger had gesproken over Fatima,” en “dat de publicatie van het geheim volledig” was.

Vlak na deze ontkenning en toegevoegde bevestiging, stond Dr. Dollinger er opnieuw op om zijn eigen getuigenis te geven. In de nasleep van deze bizarre ontwikkeling, zocht OnePeterFive verder informatie over het deugdzaam leven en het getuigenis van Dr. Dollinger – die zelf een nauwe bondgenoot was van de H. Pater Pio – en ze publiceerden ook een kort verhaal over zijn leven om meer geloofwaardigheid en morele zekerheid te geven aan zijn verhaal.

Lees hier verder: Klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s