HOER VAN BABEL


Paus Benedictus XVI: ‘De tijd voor beproeving is aangebroken’.

Deze indirecte verwijzing naar de ‘grote verdrukking’, de in de Bijbel voorzegde laatste fase van de eindtijd, onderstreept de cruciale profetische rol die paus Franciscus, in deze voor de hele mensheid ongekend zware periode lijkt te gaan vervullen.

BIBLESPACE BIJBELSTUDIE EN PROFETIE

clip_image002Gisteren kondigde paus Benedictus XVI tijdens zijn laatste zondagsgebed voor een 50.000 koppig publiek aan dat ‘de tijd voor beproeving is aangebroken’. Deze indirecte verwijzing naar de ‘grote verdrukking’, de in de Bijbel voorzegde laatste fase van de eindtijd, onderstreept de cruciale profetische rol die de laatste paus, Petrus Romanus, in deze voor de hele mensheid ongekend zware periode lijkt te gaan vervullen.

‘Tijdens extreme vervolgingen zal de troon van de heilige Roomse Kerk worden bezet door Petrus Romanus, die de schapen in grote verdrukkingen zal voeden. Als deze voorbij zijn zal de stad van de zeven heuvelen (Rome) worden vernietigd en zal de vreselijke en afschrikwekkende Rechter zijn volk oordelen: het Einde.’ Zo luidt het laatste gedeelte van de ‘profetie der pausen’, die zo’n 900 jaar geleden door St. Malachy zou zijn opgetekend en die we uitgebreid besproken hebben in de serie ‘De komst van de laatste paus Petrus…

View original post 1.376 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s