O.L.V van La Salette, Pastoor van Ars, Aartsbisschop Fulton Sheen: Sociale Kerk in wording


socialworker
Aartsbisschop De Kesel is afgelopen weekend tot kardinaal benoemd. Paus Franciscus is langzaam maar zeker de samenstelling van het kardinalencollege naar zijn hand aan het zetten. Oude en katholieke kardinalen gaan op pensioen of worden monddood gemaakt, en Franciscus bewerkstelligt de ene benoemingsronde na de andere, waarbij modernisten hoge posten worden toebedeeld. Op die manier krijgt de langverwachte ‘sociale kerk van Franciscus’ stilletjes aan vorm en wordt de Katholieke Kerk uit Rome kleiner gemaakt.

Herinner u de openbaring van een demon (satan) aan H. Pastoor van Ars (ca 1850):

“Een nieuwe kerk zullen wij stichten, een nieuwe kerk van menselijke heerlijkheid. Die kerk zal haar martelaren hebben, haar onnozelen en haar heiligen. Die nieuwe kerk, waarin elke mens een deel is van het geheel, van het mystieke lichaam van mens en staat. Ook priesters zal die kerk hebben, hogepriesters en kardinalen. Een paus zal die kerk hebben. Hem zal de wereldheerschappij toevallen. De kerk van de mensheid. De kerk waarin het evangelie van de goedheid wordt verkondigd, van gelijkheid, van broederschap, van liefde, van vriendschap, van het plan. Wij brengen een nieuw evangelie, dat van de menselijkheid. De mens kan van de aarde een paradijs maken. Hij heeft de steen der wijzen gevonden nu hij in zichzelf afdaalt en niet naar boven, maar naar zichzelf kijkt. […] Deze mens zal gebroken hebben met alle overleveringen en kerkelijke traditie. De mensen zullen vrij zijn en niet meer in de ketenen van de overlevering geslagen zijn, in de boeien die zij zelf gesmeed hebben. De kerk zal een sociale kerk zijn. Zij zal eens te meer het welzijn van de mensen op aarde willen bevorderen en het lijden op aarde verhelpen.”

Om terug te komen op De Kesel; hij gaf in mei dit jaar in een interview met ‘De Zondag’ openlijk toe dat hij geen priester werd om zielen voor Christus te winnen: “Ik wou maatschappelijk geëngageerd blijven, en zag via het priesterschap die kans. Het was ook een heel eerbaar beroep.” M.a.w. een geestelijke is dus volgens De Kesel een “maatschappelijk werker”, en hij ziet het als een beroep, zoals iemand anders tandarts wordt, of brandweerman. Exact dezelfde visie als die van Franciscus, en het komt precies overeen met de voorzegging in de openbaring aan de H. Pastoor van Ars: een “sociale kerk”. Een ‘kerk’ van maatschappelijke werkers. Een kerk met ‘functionele’ geestelijken die zich niet meer inzetten voor het zielenheil van de mensen.

De profetie van Aartsbisschop Fulton Sheen

“We leven in de dagen van de Apocalyps – de laatste dagen van ons tijdperk. De twee grote machten van het Mystiek Lichaam van Christus en het Mystiek Lichaam van de Antichrist beginnen de gevechtslijnen uit te stippelen voor de catastrofale strijd.”

“De Valse Profeet zal een religie hebben zonder een kruis. Een religie zonder een wereld die moet komen. Een religie om religies te vernietigen. Er zal een namaak-kerk zijn. De Kerk van Christus zal de ene zijn. En de Valse Profeet zal de andere maken. De valse kerk zal werelds, oecumenisch en globaal zijn. Het zal een losse federatie van kerken zijn. En een religieuze vorming van een soort globale associatie. Een wereldparlement van kerken. Het zal leeg gemaakt worden van alle goddelijke inhoud en het zal het mystiek lichaam van de Antichrist zijn. Het mystiek lichaam vandaag op aarde zal zijn Judas Iskariot hebben en hij zal de Valse Profeet zijn. Satan zal hem rekruteren van onder de bisschoppen.”

Onze Lieve Vrouw van La Salette

Maar wat zich nu afspeelt in Rome is wat de H. Maagd zei in La Salette in 1846: “Rome zal het geloof verliezen en de zetel worden van de Antichrist.” En Rome zal pas de zetel van de Antichrist worden als ze de H. Eucharistie hebben vervangen door een leugen.

H. Schrift

Waarschuwende woorden uit de H. Schrift: “Wat wij vroeger hebben gezegd zeg ik nu opnieuw: als iemand u een ander evangelie verkondigt dan u ontvangen hebt: hij zij vervloekt!” (Gal. 1,9)

Vgl. bron: Restkerk.net

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s