Centrale Raad Ex-Moslims zegt dat Duitsland reeds islamitische staat is -Xander


Vooropmerking! 

Costa Erica: ‘De “kleine Joodse staat Israël”; het zijn zij die alle macht in de wereld in handen hebben en de VS zal ze nooit in de steek laten, al doen ze soms alsof en bij mijn weten is de rijkste man van de wereld nog altijd Joachim Rothschild, nog altijd een Jood, topman van het IMF. De mensen die in de concentratiekampen omkwamen ware zeker geen Joodse Vrijmetselaars.

De NATO en MOSSAD zijn het hoofdprobleem in de wereld; “de Loge”, deze misbruiken de Islam zoals het hen goed uitkomt. Hier bij ons om het destabiliseren van West-Europa. Met een beetje goede wil van het Westen was de oorlogsellende in Syrië en Irak al lang voorbij.

Tijdens de Kruistochten en in Lepanto moesten de Ottomanen nog vechten, nu wordt in het Vrijzinnige Westen de rode loper voor hen uit gegooid en krijgen zonder slag of stoot visumvrijheid, de EU loopt hen zelfs met miljarden € achterna. Turkije draaischijf van IS en goede maatjes met Netanyahu. Wat kan een vrijmetselaar het schelen of je Joods religieus, Christen of Moslim bent. Het ergste vind ik nog dat dit sluipend gif de Rooms-katholieke Kerk aantast.’De Centrale Raad van Ex-Moslims heeft verklaard dat Duitsland reeds een islamitische staat is. Het belangrijkste argument is dat het bij onze Oosterburen inmiddels strafbaar is om openlijk kritiek te uiten op de islam en/of de massale immigratie van moslims. Dat betekent volgens de raad dat de Duitse regering de islam inmiddels boven de wetten van het land heeft gesteld en zich heeft onderworpen aan de islamitische religie. In Nederland gaat het met het politieke schijnproces tegen PVV-leider Geert Wilders hard dezelfde kant op.

Capitulatie voor islam een feit

‘Een staat die per wet kan verbieden om grappen over de islam te maken of de islam te bekritiseren, noemt men een islamitische theocratie – oftewel Duitsland,’ aldus Cahit Kaya, woordvoerder van de raad. Voormalige moslims weten als geen ander hoe er in de islam tegen dit soort capitulaties van ‘ongelovigen’ wordt aangekeken, zeker als het om een complete regering gaat waarin de grootste partij ook nog eens ‘christen-democratisch’ is.

De criminalisering van kritiek op de islam in Duitsland is een enorm succes voor de Organization of Islamic Countries (OCI), die al vele jaren in de VN ijvert om kritiek op de islam wereldwijd te verbieden. De OCI is de grootste en met afstand machtigste groep in de VN, met uitzondering van de Veiligheidsraad. De OCI is tevens de reden dat de VN zijn pijlen vrijwel uitsluitend richt op kleine Joodse staat Israël, die van zo ongeveer alles de schuld wordt gegeven. De islam streeft uiteindelijk naar de totale vernietiging van Israël en uitroeiing van alle Joden, zoals in de Koran bevolen wordt.

Lees verder…


Advertenties

Een gedachte over “Centrale Raad Ex-Moslims zegt dat Duitsland reeds islamitische staat is -Xander

  1. Na 1400 jaar, de mensheid heeft nog steeds grote problemen met de ISLAM,die splijt de wereld in tweeën:Mohammed en zijn cult aan de ene kant en de ongelovigen/niet-moslims aan de andere kant,Dar al-Harb (land van oorlog, geregeerd door de ongelovigen) aan de ene kant,Dar al-islam (land van vrede, geregeerd door moslims) aan de andere kant. Elk land dat niet islamitisch is en niet geregeerd door moslims wordt beschouwd als een land van oorlog (Dar al-Harb).Wij, ongelovige kafirs, leven in het “Dar al-Harb” , het land van de oorlog, dat volgens de Koran dringend moet veranderd worden in het “Dar al-islam”, het land van de islam.Maak je geen enkele illusie! Nederland behoort net als andere Europese landen tot de dar al-harb en moet worden onderworpen(”De heerschappij is alleen voor Allah.”-Koran:12:40)! En door je niet te onderwerpen aan de ISLAM, ben je als niet-moslims niets meer dan de vijand van deze politieke religie/ideologie….

    De islam roept op tot wereldverovering, door middel van de jihad, dit blijkt overduidelijk uit de Koran.Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers,in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de politieke Islam.In talloze passages lijkt de Koran eerder op het reglement voor de krijgstucht van een oorlogvoerende natie, dan op een religieus boek.Op zeker 23 plaatsen in de Koran, worden de moslims opgeroepen om strijd te voeren tegen de ongelovigen/niet-moslims:”De Islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”-Koran 4:76, 60:4…„Ongelovigen/niet-moslims/ zijn de vijanden van moslims.”-Koran 4:101…”Ongelovigen/niet-moslims/ zijn de vijanden van moslims.”-Koran 4:101….”Tussen ons en u, is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD, totdat u gelooft in Allah alleen”-Koran 60.4…”En bestrijdt hen tot er geen Kerk meer is en de religie alleen nog die van Allah alleen zal zijn!”-Koran 2.193 …”Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.”-Koran- 8:12…”Doodt de afgodendienaars waar ge hen maar vindt, neemt hen gevangen en belegert hen en bereidt hun alle soorten hinderlaag.”-Koran 9:5…”Vervloekt zijn zij [= de “huichelaars”]; waar zij zich ook bevinden zullen zij worden gegrepen en gedood.”-Koran 33:61 …Alle radicalen, alle terroristen op dit moment die aanslagen plegen, beroepen zich op de Koran en de inhoud van deze boek.De weg naar het paradijs is slechts open voor de strijders met het zwaard:”Allah zal de strijders boven stilzittenden doen uitblinken door een grote beloning” -Koran 4, vers 95….”Strijdt tegen hen.Allah zal hen door uw handen straffen en hen vernederen.”-Koran 9:14…In de Koran staat niet één enkel vers, waarin tot liefde tot de naaste wordt aangemoedigd als deze persoon geen aanhanger van de islam is(Jezus’ woorden: “Heb uw vijanden lief; zegen hen die u vervloeken; doe goed aan hen die u haten; en bid voor hen die u beledigen en u vervolgen” – Mattheüs 5:44)…Vrede is volgens de Koran pas mogelijk, als wereldwijd alle volkeren zijn overwonnen en onderworpen aan de Islam, als de ‘Dar al Islam= Huis van de Islam’ heerst, waar de Sharia is ingevoerd…OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s