Centrale Raad Ex-Moslims zegt dat Duitsland reeds islamitische staat is -Xander


Vooropmerking! 

Costa Erica: ‘De “kleine Joodse staat Israël”; het zijn zij die alle macht in de wereld in handen hebben en de VS zal ze nooit in de steek laten, al doen ze soms alsof en bij mijn weten is de rijkste man van de wereld nog altijd Joachim Rothschild, nog altijd een Jood, topman van het IMF. De mensen die in de concentratiekampen omkwamen ware zeker geen Joodse Vrijmetselaars.

De NATO en MOSSAD zijn het hoofdprobleem in de wereld; “de Loge”, deze misbruiken de Islam zoals het hen goed uitkomt. Hier bij ons om het destabiliseren van West-Europa. Met een beetje goede wil van het Westen was de oorlogsellende in Syrië en Irak al lang voorbij.

Tijdens de Kruistochten en in Lepanto moesten de Ottomanen nog vechten, nu wordt in het Vrijzinnige Westen de rode loper voor hen uit gegooid en krijgen zonder slag of stoot visumvrijheid, de EU loopt hen zelfs met miljarden € achterna. Turkije draaischijf van IS en goede maatjes met Netanyahu. Wat kan een vrijmetselaar het schelen of je Joods religieus, Christen of Moslim bent. Het ergste vind ik nog dat dit sluipend gif de Rooms-katholieke Kerk aantast.’De Centrale Raad van Ex-Moslims heeft verklaard dat Duitsland reeds een islamitische staat is. Het belangrijkste argument is dat het bij onze Oosterburen inmiddels strafbaar is om openlijk kritiek te uiten op de islam en/of de massale immigratie van moslims. Dat betekent volgens de raad dat de Duitse regering de islam inmiddels boven de wetten van het land heeft gesteld en zich heeft onderworpen aan de islamitische religie. In Nederland gaat het met het politieke schijnproces tegen PVV-leider Geert Wilders hard dezelfde kant op.

Capitulatie voor islam een feit

‘Een staat die per wet kan verbieden om grappen over de islam te maken of de islam te bekritiseren, noemt men een islamitische theocratie – oftewel Duitsland,’ aldus Cahit Kaya, woordvoerder van de raad. Voormalige moslims weten als geen ander hoe er in de islam tegen dit soort capitulaties van ‘ongelovigen’ wordt aangekeken, zeker als het om een complete regering gaat waarin de grootste partij ook nog eens ‘christen-democratisch’ is.

De criminalisering van kritiek op de islam in Duitsland is een enorm succes voor de Organization of Islamic Countries (OCI), die al vele jaren in de VN ijvert om kritiek op de islam wereldwijd te verbieden. De OCI is de grootste en met afstand machtigste groep in de VN, met uitzondering van de Veiligheidsraad. De OCI is tevens de reden dat de VN zijn pijlen vrijwel uitsluitend richt op kleine Joodse staat Israël, die van zo ongeveer alles de schuld wordt gegeven. De islam streeft uiteindelijk naar de totale vernietiging van Israël en uitroeiing van alle Joden, zoals in de Koran bevolen wordt.

Lees verder…


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s