Hoeven we niet te oefenen voor de komende nucleaire aanval? (Video)


Niburu, 05 oktober 2016

Pas wanneer de paddenstoelwolken zichtbaar zijn boven de Randstad zal het gros van de bevolking hier eindelijk wakker schrikken. De escalatie van de komende en geplande oorlog tegen Rusland gaat nu in sneltreinvaart verder. “Waarom heeft niemand ons gewaarschuwd?”, is altijd en eeuwig de klaagzang na een rampzalige gebeurtenis. Zo ook in dit geval, waar slechts een kleine groep onder onze bevolking het werkelijke gevaar beseft waarin wij ons bevinden.


Ons land en de media staan onder controle van dezelfde mensen die uit zijn op een oorlog met Rusland en derhalve alles zullen doen om die oorlog te forceren. Ze hebben geen enkel belang bij vrede en wanneer ze zelf aan een wapenstilstand hebben moeten meewerken omdat het anders teveel opviel, zorgen ze ervoor dat die tijdelijke vrede binnen de kortste keren tot het verleden behoort.

De media in het Westen staan bol van de schrikverhalen over de vreselijke Russen en Syriërs die het gemunt hebben op de burgers in het oosten van Aleppo. Neem even de tijd en kijk en luister naar de volgende video waarin Vanessa Beeley, een ervaren onderzoeksjournalist die net teruggekeerd is vanuit Aleppo, haar verhaal doet.

Bevolking van Nederland en België, wordt wakker terwijl het nog kan, gebruik je gezonde verstand en laat je niet langer programmeren door de propaganda van de Westerse media.

Het Syrië conflict gaat in werkelijkheid om de toekomstige energievoorziening van Europa en als deze ferm in handen van de tandem Rusland/Iran lijkt te komen te liggen, gaan nu alle remmen los. Daarom zal Syrië door Washington worden gebruikt om die oorlog met Rusland die ze zo dolgraag willen, te forceren.

(..) Wat ook echter hier niemand schijnt te begrijpen, is dat het instellen van een no-fly zone gelijk staat aan het beginnen van de Derde Wereldoorlog.

Iemand die dat wel heel goed begrijpt, is generaal Joseph Dunford, de hoogste baas in het Amerikaanse leger. Op de vraag van een senator wat hij vindt van de optie om een dergelijke no-fly zone in te stellen, is hij meer dan duidelijk: “Een dergelijke no-fly zone afdwingen, zou inhouden dat we een oorlog met Syrië en Rusland zouden moeten beginnen en dat is een besluit dat ik zeker niet ga nemen”.

De Russen weten dat wanneer dingen bij ons niet drastisch veranderen die oorlog op heel korte termijn door de Clinton en handlangers zal worden gerealiseerd. Het is dan ook niet voor niets dat er in Rusland op grote schaal druk wordt geoefend met hoe om te gaan met de gevolgen van een nucleaire aanval op hun land.

Deze week wordt er vier dagen lang intensief geoefend door 40 miljoen burgers en zo’n 200.000 specialisten voor het moment dat Hillary de beschikking krijgt over de nucleaire codes… –  Lees verder: Klik hier


 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s