Oud directeur NSA waarschuwt voor snel wereldwijd totaal controlesysteem


door Xander, 23-09-2016.

Nu het verzet van de bevolking in Europa en Amerika tegen hen toeneemt, maken de anti-democratische globalisten in Washington en Brussel haast met hun plannen voor een grenzen- en cultuurloze, en vooral totaal gecontroleerde samenleving. De voormalige technische directeur van de NSA, klokkenluider William Binney, waarschuwde dat de elektronische ‘bewaking’ van de burgers nog verder zal worden uitgebouwd, niet alleen in de VS, maar over de hele wereld. Dat zou betekenen dat ook wij op dit moment de laatste jaren met nog enige zelfbeschikkingsrecht en vrijheid van meningsuiting beleven. President Obama zei het al in zijn laatste VN toespraak: Zelfs de VS zal zijn vrijheid en soevereiniteit moeten opgeven.

Binney werkte ruim 36 jaar voor de Amerikaanse inlichtingendienst NSA, de laatste jaren als technisch directeur. Juist vanwege de komst van een digitaal systeem waarmee de bevolking totaal gecontroleerd kan en zal worden, nam hij ontslag, en besloot hij zijn inside informatie wereldkundig te maken.

‘Er komt absoluut bevolkingscontrole, echter niet in één bepaald land, maar in de hele wereld,’ verklaarde hij tegen Infowars kopman Alex Jones. ‘Dat is waar ze op uit zijn, en ik denk dat Obama (in zijn VN toespraak afgelopen week) met verschillende punten heeft duidelijk gemaakt dat hij een wereldgemeenschap wil.’

‘Om dat te kunnen doen moeten ze de hele wereldbevolking kunnen controleren. Daarvoor moeten ze alles van hen weten, wat ze doen, zodat ze kunnen worden gestopt, of op iedere mogelijke manier die ze maar willen kunnen worden gemanipuleerd.’

Ook EU werkt aan totale controlesysteem

De EU werkt achter de schermen ook al jaren aan een vergelijkbaar totaal controlesysteem, dat vermoedelijk in zijn geheel geactiveerd zal worden tijdens de volgende grote crisis, die mogelijk zal ontstaan door het faillissement van het (Zuid-)Europese bankensysteem, en/of het dreigende verlaten van de eurozone van Italië of Frankrijk. Op dat moment zal Brussel alle oppositie in politiek en media tegen de geforceerde vorming van een Europese Superstaat zo snel mogelijk de kop in willen drukken, en indien nodig met geweld van het toneel doen verdwijnen.

Lees verder: Klik hier


 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s