Soros betaalde Gore voor ’t ‘opwarmingsverhaal’


Afgelopen juni slaagde een groep hackers erin om computers van de NWO-intrigant George Soros te kraken. Deze biljonair staat al jaren hand-in-hand met de andere kopstukken van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde, zoals de Rothschilds en de Rockefellers.

Soros is waarschijnlijk ook de grote financiële bron achter de mega-imigratiestroom van vluchtelingen naar Europa. (HIER). Maar wat de nieuwe, uitgelekte documenten nu aantonen, is dat George Soros ook de vroegere vice-president Al Gore heeft omgekocht, met miljoenen dollars, om data te FABRICEREN rondom ‘global warming’.

Volgens deze documenten, die gepubliceerd werden door DC-Leaks, gebruikte Soros zijn stichting ‘Open Society Institute’ (OSI), om Albert Gore maar liefst US$ 10 miljoen te betalen PER JAAR, wanneer Gore zijn claims naar het publiek, over de door de mens veroorzaakte klimaatverandering, maar dik zou aanzetten. Wij plaatsten hier op de site al eens een uitgebreid artikel over deze vermeende opwarming. Daarbij haalden we ook al de leugens aan, die Nobelprijswinnaar AlL Gore al die tijd had verteld.

Lees verder: bron


 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s