Verplichte microchip-implantaten eind 2016?


RFID chips and tags

En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.” – Openbaring 13; 1-18

 

http://topinfopost.com ; http://topinfopost.com

Advertenties

Een gedachte over “Verplichte microchip-implantaten eind 2016?

 1. Ik vermoed dat de chip deel uitmaakt van het nieuwe financieel systeem in de wereld dat in voege komt na de volgende giga economische crash – die wordt uitgelokt na komende mega aardbevingen en vulkaanuitbarstingen – (de test van CERN Switserland om bigbang na te bootsen nu begin september 2016, kan ook deze aardbevingen/vulkaanuitbarstingen uitlokken.. ze zullen de gevolgen niet de baas kunnen van deze hoogmoedige testen..

  Het leven valt stil (neem Italië als mini-voorbeeld).. Als servers van banken en alle handel stilvalt.. en dit vrij plots gebeurt (het moet wel zeer plots gebeuren, anders zou iedereen zijn/haar geld nog van de rekening trachten af te halen.. en dat willen ze natuurlijk niet, want het geld van de mensen op de bank is een perfect chantage middel !!) dan heeft vervolgens de overheid – of de nieuwe wereldregering die onder humanitair mandaat van de VN wordt geleid (met a/h hoofd de Anti-Christ)
  die onder het mom van een allesomvattende NOOD regering.. orde op zaken gaat stellen..

  Een nieuwe financieel structuur hoort hier uiteraard bij en ze zullen tegen bepaalde tijd de data van servers van de banken wel gerecupereerd hebben waardoor het virtueel geld aan een persoon x of y terug kan toegekend worden maar enkel beschikbaar door de GEKENDE MICROCHIP…
  (Pure economische chantage dus.. vele mensen zullen dit doen, niet omdat ze dat graag willen, maar gewoon omdat ze anders geen voeding kunnen kopen, of niet aan hun geld kunnen..

  HET IS DUS MOMENTEEL VERSTANDIG OM TE BESEFFEN DAT IN EIGEN LEVENSONDERHOUD TE VOORZIEN (Voeding – water) EEN BELANGRIJKE HULP ZAL ZIJN OM TE KUNNEN VOLHOUDEN EN DE CHIP TE WEIGEREN…

  VERTROUWEN OP GOD IS ESSENTIEEL.. pater pio zaliger en heiliger 😉 zei ooit dat we niet om alles een mirakel aan God kunnen vragen.. daarom bouwde hij ook een groot ziekenhuis..
  wat ik wil zeggen is dit: zelf je verantwoordelijkheid dragen en volgens het principe van “goede huisvader” op de zaken anticiperen – en zo onheil mijden – geen slechte houding is.

  Ik post hieronder een interessante link van een overlever in Bosnië die zijn relaas doet
  over hoe hij heeft moeten overleven:

  http://www.naturalnews.com/040249_bosnia_preppers_survival_strategies.html

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s