The New World Order


Video: ‘Invisible Empire’ – met Nederlandse ondertiteling

Nieuwe Wereldorde: wereldwijde elitaire schaduw regering; Trilateral Commission en de Council on Foreign Relations.

Gedachten over een nieuwe wereld orde zijn niet nieuw. Elk groot rijk probeert een bepaalde wereldorde te creëren. Geopolitieke en militaire macht zijn de voor de hand liggende instrumenten, maar technologie en economie spelen een steeds belangrijke rol, zowel voor intrinsieke machtsuitbreiding als externe factor hoe de wereld steeds meer verbonden raakt waardoor nieuwe machtsverhoudingen ontstaan.

Deze globale machtsvorming valt samen met een bepaalde ideologie die gevormd wordt binnen elitaire geheime genootschappen zoals de Trilaterale Commissie, Council on Foreign Relations, Bilderberg Conferenties, The Round Table.

Henry Kissinger en Rockenfeller zijn twee van de voornaamste personen die internationaal deze neoliberale ideologie uitdragen en de top van de elite vormen. Prins Bernard heeft een belangrijke rol gespeeld als oprichter van de Bilderberg conferenties.

The New World order streeft naar 1 wereldregering, 1 wereldmunt (Special Drawing Right) 1 wereldsysteem en 1 wereld ideologie. Je hoort er in de media alleen nooit iets over, het proces volgt dan ook stapsgewijs. Bovendien krijgt de gemiddelde burger er niks over te horen in het onderwijssysteem en is de gemiddelde burger meer geïnteresseerd in entertainment en sport en websnacks. Het leven is al ingewikkeld genoeg…

>> Lees verder: Klik hier


 

Advertenties

Een gedachte over “The New World Order

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s