Doctrine paus Franciscus’- op één lijn met die van Maitreya


Featured Image -- 7049 Dat paus Franciscus’ ecologische, humanistische en seculiere agenda’s overeenstemmen met die van het occultisme, wordt uit de laatste editie van het magazine Share International nog maar eens duidelijk.

Share International, een organisatie die draait rond de “verschijning” van een “wereldleraar”, steekt in de laatste uitgave van haar maandelijks magazine zelf ook de loftrompet over Franciscus.

Share International, dat zetelt in Amsterdam, kijkt al vele jaren uit naar de “komst” van enkele “leraars” die de wereld “zullen verbeteren.” Het magazine verscheen voor het eerst in 1999 en wordt tot op heden uitgegeven door Benjamin Creme, een Brit die beweert “voortdurend” met “de Meesters” te communiceren. Creme, er zelf van overtuigd dat Maitreya zichzelf weldra aan de wereld zal kenbaar maken, laat in zijn laatstverschenen nummer weinig aan de verbeelding over.

Lees verder op: Bergoglio’s lege doctrine – op één lijn met die van Maitreya

Opmerking:

Omdat ze dikwijls in ogenschijnlijk Christelijk taalgebruik zijn verpakt, worden de ‘geestelijke’ aspecten van de new-agebeweging door nietsvermoedende mensen zelfs binnen orthodoxe religieuze instellingen, zowel Christelijk als Joods, positief ontvangen. New-agers vergoddelijken Lucifer en dat is niets anders dan duivelaanbidding. Via zijn ‘transmissies’ aan Benjamin Creme heeft een geest, die zich presenteerde als Maitreya (Boeddhistische naam voor de Antichrist), aan hem laten weten dat Jezus een van zijn discipelen is. Dit staat zwart op wit in Cremes boeken: “De Wederverschijning van de Christus” en “De Meesters van Wijsheid”.


 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s