New World Order heeft televisie nodig


Het wordt wel het grootste mindcontrol-apparaat genoemd dat de mensheid kent. Bovendien de enige verslaving die, wanneer echt doorbroken, bijna zeker je leven voor altijd zal veranderen. Ja, zover is het al gekomen met dit probleem van mindcontrol. Het ligt er zo dik bovenop dat je de misleiding als het ware met een mes kunt snijden. Jezelf bevrijden van een dergelijk diep niveau van misleiding is een mentale vrijheid die je je alleen kunt voorstellen als je die zelf hebt meegemaakt.

De televisie is een gevangenis voor je geest. Wanneer je ernaar kijkt, in het bijzonder iedere dag, dan is jouw mogelijkheid om met het werkelijke leven in contact te staan, vertroebeld. De lijn tussen werkelijkheid en fantasie wordt vaag. De jonge generatie beseft dit heel goed, ze leven iedere dag in een matrix, onderhavig aan de impulsen die op je af komen als je jong bent.

Dan wordt er gezegd dat ze moeten genieten van hun jeugd. Het heeft geen pas hen te veroordelen omdat ze niet willen omgaan met de problemen van de wereld. Je kunt je voorstellen dat wanneer je jong bent je niet echt wilt weten hoe slecht de wereld werkelijk is. Empathie groeit en uiteindelijk zal “ik begrijp het” plaats maken voor “nee, ik ben serieus” en “hey, ik wil dat je dit echt begrijpt”.

Hoe gevaarlijk is televisie?
Televisie en de bijbehorende programmering is veruit de grootste energiekracht die direct op je fysieke brein is gericht. Het verandert hoe jij de wereld ziet en hoe je reageert op situaties die je tegenkomt. Ja, zelfs de fysieke elektronische signalen die uit je televisie komen hebben een effect op je hersenen. Onderzoeken hebben aangetoond dat het op jonge leeftijd televisie kijken zorgt voor slechtere leerresultaten, aandachts- en concentratie- en communicatieproblemen.

Hoe kan iets dat zo slecht voor je is wettelijk toegestaan zijn? Alleen wanneer je uiteindelijk helemaal vrij bent van televisieverslaving kun je deze vraag in z’n volle essentie waarderen. Dit medium is stiekem het meest belangrijke werktuig voor de plannen van de elite om te kunnen komen tot de New World Order. Het is het kanaal voor directe communicatie met jou wat ze hebben opgezet om hun agenda te verwezenlijken.

Deze televisie die direct signalen naar je geest stuurt, is werkelijk en werkt zoals al de kabels die door het gehele land lopen. Het is een communicatienetwerk dat de hele natie bedekt. Deze kabels leveren televisie en andere signalen direct in de huizen van mensen en we beginnen nu het multidimensionale effect van dit fenomeen te ontdekken. Hoe kunnen zoveel elektronische radiogolven geen effect hebben op de geest op een schadelijke manier. Hoeveel mindcontrol wordt er eigenlijk wel niet op je toegepast?

Daarom is het uitzetten van je televisie en het ding zover mogelijk weggooien de meest krachtige manier waarop je je leven voor altijd kunt veranderen. Ja, voor altijd en handmatig, er is geen andere kracht voor nodig.

Op dit moment heeft iedere inwoner van dit land de macht om handmatig de televisie uit te zetten en te ontdekken wie je werkelijk bent. Er is een duidelijke reden waarom de wettelijk vastgestelde basisbehoefte van de mens waar hij aanspraak op kan maken een bed, stoel, tafel én flatscreen televisie zijn.

Zet het elektronisch signaal dat je volledig mentaal controleert, uit. Dit apparaat heeft een parkeerplaats in je hersenen gevonden. Wanneer de bulk van onze bevolking de moed zou vinden om die mentale parkeerplaats af te sluiten dan zouden de lakeien van de nieuwe wereldregering (NWO) en hun verlengstukken onmiddellijk hun vrijwillige pionnen verliezen. Moet je je voorstellen. Hoe kunnen ze ooit die plannen er doorheen drukken als ze geen publiek meer hebben?

Klinkt gek? Wacht maar tot er genoeg mensen zijn die er genoeg van hebben. Misschien zal het nooit gebeuren, maar het is een feit dat wanneer iedereen nu zijn of haar beeldbuis uitzet, we een wereldwijde revolutie zouden meemaken zoals we die nog nooit eerder hebben gezien. Stel je voor dat de mensheid zich gaat bezig houden met het herstellen van al die dingen die verkeerd gelopen zijn. Wat als we eindelijk die gore politici die nu de show runnen een geweldige schop kunnen geven. Eigenlijk is daar niet zo gek veel voor nodig. Men zegt wel eens dat wanneer slechts één procent van de bevolking wakker wordt dat er dan werkelijke veranderingen zullen (kunnen) plaatsvinden. Als dat waar is, bedenk dan hoeveel sneller dat gaat wanneer we de televisie uit zouden zetten en weggooien.

Ze je televisie uit en leef zonder. Het is gemakkelijk en leuk. Werkelijk waar. Na een paar maanden kijk je terug en geloof je zelf niet dat je in het verleden zoveel naar dat ding hebt gekeken. Het is een verslaving waar je in de praktijk nooit meer naar terugkeert en zelfs wanneer je bij iemand bent die wel kijkt dan kun je je al oncomfortabel voelen met alleen het signaal dat wordt veroorzaakt door het begrip wat is ontstaan over de kwaadaardigheid van dit hersenspoelapparaat. Je begrijpt het fenomeen veel beter als je zelf één keer over die lijn bent gestapt. Wanneer je die stap neemt dan help je mee de mensheid te zegenen op een manier die je mogelijk nu nog niet kunt begrijpen. Nu je dit weet, zet je televisie uit en verspreid de boodschap.

Bronnen:
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9271:new-world-order-heeft-televisie-nodig&catid=30:bewustzijn&Itemid=43http://eindtijd-update.blogspot.nl/2015/05/new-world-order-heeft-televisie-nodig.html

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s