CNN bericht over snelle vorming Europese Superstaat


door Xander, 28-06-2016.


Frankrijk en Duitsland willen het Brexit aangrijpen om de EU zo snel mogelijk om te vormen tot een totalitair geregeerde, Sovjet-achtige dictatuur, waarin de nationale parlementen alleen nog maar bestaan om de schijn van democratie hoog te houden.


In de media wordt er nauwelijks ruchtbaarheid gegeven, en dat komt omdat slechts een kleine minderheid van de Europeanen hier voorstander van is: een federale Europese Superstaat, waarin vrijwel alle macht in Brussel is geconcentreerd, en de nationale parlementen feitelijk overbodig zullen zijn geworden. CNN bericht dat de gevestigde orde in Brussel, Berlijn en Parijs het Brexit wil aangrijpen om zo snel mogelijk zo’n ‘Verenigde Staten van Europa’ te vormen, te beginnen met de oprichting van een EU-leger. Uit Polen en Tsjechië komt echter nu al fel verzet tegen dit Duits-Franse streven.

‘CNN promoot het globalistische plan voor een Europese superstaat door heel Europa in één land te verenigen, dat geregeerd zal worden door ongekozen technocraten, wat heel veel lijkt op Adolf Hitlers heerschappij over Europa in het vroege stadium van de Tweede Wereldoorlog,’ schrijft Infowars journalist Kit Daniels. ‘De EU lidstaten zal het niet worden toegestaan om deze Nazi-achtige dictatuur te verlaten.’

‘Alle EU lidstaten moeten opgaan in één land’

De Amerikaanse nieuwszender sleepte voormalig Amerikaans ambassadeur in Irak Christopher Hill voor de camera, die een vurig pleidooi hield voor een totale machtsovername van de soevereine Europese landen door de EU. Van Duitsland en Nederland tot aan Italië en Griekenland – alle lidstaten moeten volgens hem opgaan in één land. ‘Wat meerdere regeringslagen kunnen wellicht net de boterberg managen, maar zijn nauwelijks geschikt voor het maken van besluiten over bijvoorbeeld wapens.’

CNN voorspelde dat de Britten wel eens jarenlang ‘in chaos’ terecht kunnen komen nu ze de EU gaan verlaten. Ook de buurlanden ‘zullen eronder lijden’. Wat de zender zoals alle Westerse media verzweeg is dat de Britten nooit hebben kunnen stemmen of ze überhaupt wel lid van de bureaucratische EU wilden worden.

Volgens Daniels was het complete interview bedoelt om zoveel mogelijk mensen te conditioneren met het idee dat een Europese Superstaat een goed idee is. Hij wijst daarbij op Adolf Hitler, die op het toppunt van de Nazi macht in 1942 hetzelfde bewerkstelligde, en net als de EU ongekozen technocraten op de machtigste posities plaatste.

In versneld tempo naar federaal Europa met grenzen-loze immigratie

De Franse en Duitse ministers van Buitenlandse Zaken besloten vrijwel onmiddellijk na het Brexit dat die federale superstaat er gaat komen. Ze stelden daar zelfs een soort ‘ultimatum’ voor. Een van de eerste stappen is de vorming van een EU-leger, waar we op 24 juni nog over berichtten. Brussel is eveneens al ver gevorderd met de samenvoeging van de verschillende justitiële systemen en centrale banken.

De technocratische Europese politici, waaronder ook premier Mark Rutte, zullen na het Brexit extra haast maken met het vernietigen van de laatste resten soevereiniteit van onze landen. Rutte zal dat op zijn inmiddels beruchte wijze doen: tegen het volk ‘A’ zeggen en beloven, maar ‘B’ of ‘C’ doen, en ondertussen blijven beweren dat dit toch wel degelijk ‘A’ is. Vermoedelijk hoopt hij straks op een leuke positie in de toekomstige Europese Superregering. Hij beschikt in ieder geval over alle benodigde ‘kwaliteiten’.

Ook allerlei van subsidies en giften afhankelijke organisaties stellen zich achter dit streven naar een grenzen-loos Europa op. Meer dan 100 NGO’s willen dat de EU de poorten van Europa volledig opent voor de onbeperkte komst van immigranten uit het Midden Oosten en Afrika (2). Zoals we al vaker schreven houdt men in Brussel rekening met de komst van zeker 70 miljoen moslims naar de EU. De Italiaanse media schrijven echter al over honderden miljoenen.

Technocracy Rising: Marxistische werelddictatuur, ontdaan van het christendom

Auteur Patrick M. Wood schreef in zijn boek ‘Technocracy Rising’ dat tal van academici en sociale- en politieke activisten zich hebben verenigd in het streven naar de verwerping van de vrije markteconomie in Europa, de socialistische herverdeling van de welvaart, het nationaliseren van industrie en bedrijven, een historische en maatschappelijke ‘evolutie’ naar volledig met elkaar vermengde landen, volken en culturen, en de uitsluiting van het Bijbelse christendom uit dit toekomstige Marxistische ‘Utopia’ waar de EU in omgevormd moet worden.

Het behoeft geen uitleg dat bekende kopstukken zoals Bill Gates, George Soros, de politieke elite in Washington en Brussel, en zeker ook paus Franciscus, zich al jaren inzetten om deze door een zeer klein clubje geregeerde totalitaire dictatuur, die later zelfs een soort wereldregering moet worden, binnen afzienbare tijd te realiseren, vooral nu er onder de gewone bevolking steeds meer verzet tegen komt. (1)

Oost Europa wijst Frans-Duitse plannen voor eenwording resoluut af

Maar ook de meeste Oost Europese regeringen zien de plannen van Berlijn, Brussel en Parijs niet zitten. De Poolse premier Beata Szydho wijst het Frans-Duitse leiderschap naar een snellere en sterkere integratie van de EU af. ‘Wij zeggen: nee, deze weg kunnen wij niet verder begaan.’ Ze vindt zelfs dat de EU ‘nieuwe gezichten, een nieuwe visie en een nieuw concept’ nodig heeft.

Op de EU-top die vandaag in Brussel begint gaan de Polen dan ook enkele ‘radicale’ voorstellen doen, zoals het verplaatsten van de macht van de ongekozen Europese Commissie naar de Europese Raad, dus de gezamenlijke regeringsleiders van de lidstaten. Jaroslav Kaczynski, voorzitter van de Poolse regeringspartij PiS, eist dat het ‘fatale principe dat er meer Europa moet komen als iets niet functioneert, moet worden opgegeven.’ Kaczynski wil dat Europa terugkeert naar een ‘basis van naties, van nationale staten’.

Ook de Tsjechische minister van Buitenlandse Zaken Lubomir Zaoralek zei dat het ‘geen zin heeft over snelle of overhaaste integratie te spreken’. Dat zou in zijn ogen ‘een dom antwoord’ op het Brexit zijn.

Voetnoten:

(1) Infowars
(2) NU

Bron: Xandernieuws.punt.nl

Advertenties

2 gedachten over “CNN bericht over snelle vorming Europese Superstaat

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s