Paus Franciscus in Armenië: ‘Laat ons ons haasten richting volledige communie’


ecuminism-330x242Op de laatste dag van zijn bezoek aan Armenië heeft paus Franciscus christenen uit alle congregaties aangespoord om de race naar christelijke eensgezindheid te versnellen. “Moge de Heilige Geest onze eenheid komen herstellen”, luidde het.


Share international, de organisatie die volop uitkijkt naar de openbaring van Maitreya (de antichrist, nvdr) schreef in april het volgende:

“Het einde van de onderworpenheid”

“Zoals het eenvoudige sneeuwklokje door de sneeuw heen breekt en de komende lente aankondigt, zo maken mensen overal hun eisen bekend voor rechtvaardigheid en vrede,en voor een einde aan een lange winter van slavernij en tirannie. De stem van het volk is in opkomst, om zich niet langer het zwijgen op te laten leggen. Het is de voorbode van de nieuwe tijd, de nieuwe beschikking die worstelt om geboren te worden. Ondanks, nee, door de plannen en acties van gevaarlijke mannen werpen de mensen hun eeuwenoude juk af en eisen het recht op om te worden gehoord. Een nieuwe drang en een nieuw vertrouwen zetten hun eis kracht bij. De kracht van de stem van het volk breekt door de eeuwenlange onderworpenheid heen en wijst de weg naar de toekomst. Steeds meer beseffen de mensen dat het de rol van de overheid is om te voorzien in de behoeften van de mensen, dat er geen probleem of moeilijkheid is waarvoor oorlog de enige oplossing is. De wrange stemmen van op macht beluste leiders kunnen nu misschien nog angstige en onoplettende mensen overhalen, maar hun tijd is beperkt en loopt ten einde. Een nieuwe tijd is op komst – van rechtvaardigheid, vrijheid en vrede. In deze komende tijd zullen de mensen van alle landen hun dromen van en hoop op een beter leven vervuld zien worden: een leven van betekenis en doel, van schoonheid en begrip, van juiste verhouding en liefde. Elke dag zal een nieuwe ontdekking brengen, innerlijk en uiterlijk, elk uur een gelegenheid tot dienen. Zo zal het zijn, en zo zal iedere man, vrouw en kind het goddelijke in ons allemaal verheerlijken, en Gods veelzijdige schoonheid in al haar verscheidenheid laten zien.”

De god waarover Share International schrijft is niet God De Eeuwige Vader, Jahweh, de God die ons allemaal heeft geschapen. Neen, de god waarover zij praten, is Zijn aartsvijand, die zich weldra aan de wereld zal openbaren, ijverend voor vrede en al het goede. Hoe listig is de boze!

Bron: news.va
Foto: via cruxnow.com


Uit het Boek der Waarheid:

“Veel van Mijn volgelingen zullen zwichten voor dit verachtelijke bedrog. Wees op jullie hoede. Hij zal door de wereld worden gezien als een boodschapper van liefde, vrede en harmonie. Mensen zullen op hun knieën vallen en hem aanbidden. Hij zal jullie zijn kracht tonen en jullie zullen geloven dat die van een goddelijke bron komt. Maar dat is niet zo. Hij zal jullie instrueren op een manier die soms vreemd zal lijken. Echte gelovigen zullen weten dat hij niet van het Licht komt. Zijn trotse, opscheppende gedrag zal door puur kwaad worden gemaskeerd. Hij zal ijveren voor wat op echt medeleven jegens iedereen zal lijken. Achter die façade is hij vervuld van haat voor jullie allemaal, Mijn geliefde kinderen. Hij lacht achter gesloten deuren.” – Jezus Christus, 15 november 2010.

In wat zal worden gezien als de vernieuwing van de Katholieke Kerk, is dit wat je zal worden voorgesteld: de promotie van inclusieve congregaties – alle religies – gecombineerd, in een zogeheten christelijk-verenigde kerk. De uiterlijke kenmerken kunnen, aanvankelijk, dezelfde lijken, maar dat is wat je wordt verondersteld te zien. Langzaamaan zul je Mijn Heilige Schrift niet meer herkennen, als nieuwe woorden, nieuwe zinnen en andere vernieuwingen met betrekking tot de Sacramenten je zullen worden voorgesteld. Er zal paniek heersen onder die trouwe, loyale en conservatieve priesters, die zullen zijn gealarmeerd door het nieuwe gedachtegoed, dat in de Kerk zal worden verwelkomd, als ze een nieuw type van alternatief modernisme zullen introduceren. Het zal door het vrijmetselaarsnetwerk zijn, hetgeen zich al in iedere hoek van Mijn Katholieke Kerk bevindt,  door regeringen en de media, dat deze gruwel zal worden voorgesteld als een grootse vernieuwing. Dit is het begin van het einde. Mijn Tegenwoordigheid zal subtiel worden verband, in de nieuwe ceremonies van de Missen.” – Jezus Christus, 13 februari 2013.

Bron: Bergoglio in Armenië: ‘Laat ons ons haasten richting volledige communie’


 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s