Het logo van het ‘jubileumjaar’ van dichterbij bekeken


Het logo van het ‘jaar van barmhartigheid’ is volgens sommige bronnen doorspekt met satanisme. Het lijkt er bij nader inzien inderdaad op dat in de eerste plaats het nummer van het beest op subtiele manieren in het logo zit verwerkt. Auteur William Tapley legt uit op welke manier het logo werd ontworpen.

“Ik wil dit lelijke, satanische logo ontmaskeren”, zegt Tapley. “Het werd ontworpen om het heilige jaar, dat wordt gevierd onder de heerschappij van paus Franciscus, die misschien de valse profeet is, te symboliseren. Ik ga niet onmiddellijk beweren dat paus Franciscus de valse profeet is, maar het lijkt daar toch op. Ik twijfel nog omdat hij enkele belangrijke Bijbelse voorspellingen in vervulling moet doen gaan.”

“Laat ons even kijken naar het logo. Het lijkt erop dat Jezus geen mannelijk figuur draagt. Het is een transseksueel figuur met een valse baard. De baard heeft de vorm van een hart en symboliseert een romance tussen Jezus en de vrouwelijke figuur. Deze symboliek promoot de homoseksuele- en transgender-agenda. Dit is het ware doel van dit zogeheten ‘jaar van barmhartigheid.’ Dit demonische beeld komt recht van Satan. Laten we even het aantal snorharen tellen. Als we het aantal snorharen tellen, bekomen we: 6 snorharen rechts, 6 snorharen in het midden en 6 snorharen links. Mat andere woorden: 666. Dat is niet toevallig.

Lees hier verder: Het logo van het ‘jubileumjaar’ van dichterbij bekeken

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s