Alle vaccins verzwakken het immuunsysteem


Hoe meer vaccins worden bestudeerd, hoe duidelijker het wordt dat onderzoeken gedaan naar veiligheid de gewenste resultaten niet voortbrengen. Vaccinexpert en kinderarts Larry Palevsky legt uit. Het is bijvoorbeeld zo dat de studies die zijn gedaan alleen bepaalde groepen vergelijken met andere en dat alleen ingeënte kinderen worden gevolgd gedurende 4 tot 6 weken.

 

 

kids-flee-deadly-vaccine-by-david-dees 

Zoals eerder vermeld, zijn er belangrijke verschillen tussen het natuurlijke immuunsysteem en immuniteit verkregen door vaccinatie. De wetenschap bevestigt dit. Zij die het hier niet mee eens zijn negeren het onmiskenbare bewijs en zullen het ook altijd blijven negeren. Natuurlijk verkregen immuniteit heeft zeer veel grote voordelen, maar dat wordt helaas compleet weggelachen in de Verenigde Staten van Amerika. Baby’s worden daar gedurende hun eerste levensjaar met 26 verschillende vaccins ingeënt. Ter vergelijking: baby’s in Zweden en Japan krijgen daar ongeveer de helft van.

Als kinderen worden geboren, versterken ze hun immuunsysteem met vele micro-organismen die ze inademen, opeten en aanraken. Het antwoord van hun immuunsysteem op cellen die in contact komen met hun luchtwegen, huid en darmen is zeer belangrijk wanneer het aankomt op het maken van “herinneringen”, en als verdediging tegen de vele natuurlijke micro-organismen waarmee ze dagelijks in contact komen.

Die natuurlijke verdedigingscapaciteit van het immuunsysteem van het kind is een zeer belangrijke stap in de ontwikkeling van de natuurlijke weerstand. Het wordt op de helling gezet wanneer het kind een vaccin krijgt.

Met inenting worden niet alleen nauwelijks antilichamen aangemaakt, maar zoals Journal of Virologystudy aantoonde, maken kinderen die niet zijn ingeënt meer antilichamen aan tegen bepaalde soorten griep dan kinderen die wel zijn gevaccineerd!

Vaccins zorgen niet voor een langere en betere weerstand omdat ze het type herinneringen niet maken die ontstaan tijdens het natuurlijke reactieproces van het immuunsysteem. Natuurlijke blootstelling leidt niet noodzakelijk tot symptomen van een infectie, het is zelfs mogelijk dat je immuunsysteem op een natuurlijke manier reageert zonder dat je ziek wordt. Op voorwaarde dat je weerstand goed functioneert. Vaccinaties dragen NIET bij tot een gezond immuunsysteem, ze zorgen er zelfs voor dat het slechter functioneert. Hier zijn enkele manieren waarop vaccins het immuunsysteem kunnen destabiliseren:

– sommige componenten in vaccins, vooral zware metalen zoals thimerosal, zijn neurotoxisch en kunnen de reactie van het immuunsysteem ondermijnen of ze kunnen ervoor zorgen dat de hersenen en het afweersysteem helemaal niet meer werken

– De in het laboratorium gemanipuleerde vaccinvirussen zelf kunnen ervoor zorgen dat het afweersysteem slecht reageert

– Vaccins kunnen ervoor zorgen dat de celfunctie wordt veranderd en dat je chronisch ziek wordt

– Vaccins kunnen allergieën en auto-immuunziektes veroorzaken. Ze zorgen voor grote hoeveelheden lichaamsvreemde eiwitten in het lichaam. Het lichaam kan hierop reageren met een allergische reactie of kan auto-immuniteit uitlokken. Vooral als de patiënt genetisch vatbaar is voor allergieën of auto-immuunziektes.

Een prikje tegen de griep kan je hart-en-vaatstelsel aantasten omdat sommige vaccins een acute ontsteking in het lichaam veroorzaken, welke ook chronisch kan worden. Een studie uit 2007 gepubliceerd in Annals of Medicine besloot dat:

Abnormale reacties in het vaatstelsel en LDL cholesterol oxidatie tenminste twee weken kunnen aanhouden na een ontstekingsreactie veroorzaakt door een griepprik. Dat zou de eerder gerapporteerde toename in cardiovasculaire risico’s de eerste weken na een acute ontstekingsreactie voor een deel kunnen verklaren.”

Op de bijsluiter van het vaccin

Bijsluiter van het MMR vaccin (Mazelen, de Bof en Rubella):   https://eindtijdchristen.files.wordpress.com/2015/04/mmr_ii_pi.pdf ; dezelfde bijsluiter die Alex Jones in zijn filmpje hierboven in handen heeft.  Bijwerkingen staan onder ‘adverse reactions’, deze omvatten een hele lijst inclusief de dood!

Kinderen die slachtoffer werden van vaccins vertellen hun verhaal: http://vaxtruth.org/meet-the-children/

De website Vaxtruth: http://vaxtruth.org/

Bron: HIER

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s