Xandernieuws: ‘Wij hopen dat zoveel mogelijk gewone mensen zich gaan realiseren in wat voor zeer gevaarlijke tijd we leven’


cropped-qc-6e78286b.jpgWij hopen dat zoveel mogelijk gewone mensen zich gaan realiseren in wat voor zeer gevaarlijke tijd we leven – een tijd waarin de politiek en media sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog nog nooit zó massaal en zó schaamteloos de kiezers met halve waarheden en hele leugens hebben gemanipuleerd. Mensen die anno 2016 nog steeds denken dat ze ’s avonds van het NOS of RTL journaal ‘objectief’ het ‘nieuws’ krijgen voorgeschoteld en na die 20, 25 minuten journaal denken dat ze weten wat er in de wereld gaande is, zullen vermoedelijk pas wakker worden als de spreekwoordelijke ‘grote knal’ komt – als bijna alles wat ze nu vanzelfsprekend vinden, instort.

Historisch bevinden we ons in ‘The Fourth Turning’ (1997, auteurs: William Strauss en Neil Howe), een historisch aangetoond concept wat we vaker hebben besproken. Het ‘Vierde Keerpunt’ van een beschaving, die zowel cultureel, maatschappelijk, politiek, economisch, financieel als geestelijk en moreel op zijn allerlaatste benen loopt. (..)

‘Het Vierde Keerpunt’ wordt historisch gevolgd door de totale instorting van de maatschappij, bijna altijd net voor of tijdens een grote verwoestende (wereld)oorlog. De auteurs van het concept berekenden dat de Westerse samenleving dit fatale punt nog vóór 2025 bereikt zal hebben. Daarbij hielden ze echter geen rekening met de massale migranteninvasie die Europa nu overspoelt. Daarom is het zeer goed denkbaar dat ‘het einde’ jaren eerder zal komen. Gezien alle tekenen bevinden we ons onmiskenbaar nu al op de drempel.

Dat mag u paniekzaaierij vinden, maar als u even verder durft te kijken dan uw eigen veilige coconnetje, dan ziet u een land, een continent en een wereld die juist dankzij het globalistische streven naar één alomvattende regering, één maatschappij en één religie stap voor stap in totale wanorde en chaos terecht komen.

Vooral in het Midden Oosten wordt in de naam van de islamitische god en zijn profeet al jaren massaal bloed vergoten, overigens aangewakkerd door de verraderlijke pro-islamistische Westerse bombardementen van stabiele seculiere regimes, die landen zoals Irak, Libië in Syrië in puin hebben gegooid. Inmiddels dreigt de rest van de wereld aangestoken te worden, mede omdat men in het Westen nog steeds lijkt te denken dat het bieden van zoveel mogelijk begrip en ruimte aan deze inhumane totalitaire religieuze ideologie (en zijn vele volgelingen), ook in de statistieken met afstand de wreedste die de mensheid ooit gekend heeft, ervoor zal zorgen dat deze vanzelf in vrede met ons wil samenleven.

In bijna alle landen waar deze ideologie de baas of een substantiële minderheid wordt, kunt u zelf zien dat er van dat vreedzaam samenleven met andersdenkenden helemaal niets terecht komt, en na de eerste explosies van criminaliteit uiteindelijk even grootschalige als gruwelijke vervolgingen –met name van christenen en ‘verkeerde’ moslims- losbarsten. Deze politiek-totaal-incorrecte feiten mogen in het Westen echter niet meer worden genoemd, wat een van de vele signalen van het complete morele verval van onze maatschappij is.

Lees hier verder: http://xandernieuws.punt.nl/


 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s