Het 33-puntenplan van de vrijmetselarij voor de vernietiging van de Katholieke Kerk


Herhaling

Richtlijnen van de Grootmeester van de Vrijmetselarij van kracht vanaf 1962, datum van de update van Vaticanum II. Alle broeders van de loge zijn ertoe gehouden, verslag uit te brengen over de vorderingen in het kader van deze beslissende bepalingen, die in oktober 1993 zijn herwerkt als progressief plan voor de eindfase.

Alle vrijmetselaars die een positie bekleden binnen de Kerk, moeten deze goedkeuren en verwezenlijken.

1. Verwijder ééns en voor altijd de Heilige Michaël, beschermer van de Katholieke Kerk, uit alle gebeden in het kader van en buiten de H. Mis. Verwijder zijn beelden, met als stelling dat deze afleiden van de aanbidding van Christus.

2. Schaf de boete-oefeningen in de Vastentijd af, zoals de onthouding van vlees op vrijdag, of het vasten; verbied elke daad van offer of ontzegging. In de plaats hiervan moeten komen : geliefde handelingen in verband met vreugde, geluk en liefde voor de naaste. Zeg: “Christus heeft reeds voor ons het Paradijs verdiend” en “elke menselijke inspanning is nutteloos”. Zeg aan allen dat zij de bekommernis om hun gezondheid ernstig moeten nemen. Moedig het gebruik van vlees aan, vooral varkensvlees.

3. Geef de protestantse herders de opdracht, de H. Mis aan een nieuw onderzoek te onderwerpen en Haar te ontheiligen. Zaai twijfels nopens de Werkelijke Aanwezigheid in de Eucharistie, en bevestig dat de Eucharistie – zoals in het protestantse geloof – slechts brood en wijn is, en niets méér dan een louter symbool…

Verder lezen, zie bron: Het 33-puntenplan van de vrijmetselarij voor de vernietiging van de Katholieke Kerk

Advertenties

Een gedachte over “Het 33-puntenplan van de vrijmetselarij voor de vernietiging van de Katholieke Kerk

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s