Het begin (15 juli 2015, Spanje) van het einde van de vrijheid van meningsuiting in Europa


Door Gielah

In Spanje gaat als eerste gebeuren wat Brussel in de komende jaren met heel Europa van plan is; democratie en vrijheid van meningsuiting worden compleet vervangen door dictatuur. Dit is een deel van de nieuwe wetgeving die inmiddels in Spanje is ingevoerd.

  • Als u veiligheidspersoneel ( politie e.d.) fotografeert en deze foto’s via de sociale media verspreidt, kunt u een boete van 30.000 euro krijgen, vooral als het optredens betreft tegen demonstranten.
  • Als u de locatie van de geplande demonstratie in een twitterbericht doorgeeft, is dat voortaan een ‘terroristische daad’ die anderen ertoe aanzet een misdrijf te begaan.
  • Gekozen volksvertegenwoordigers, die voor de verkiezingen het ene beloven, maar vervolgens het andere doen, mogen daar niet langer op gewezen worden. Dit is voortaan een misdrijf.
  • Spontane demonstraties bij het parlement zijn illegaal verklaard. Doet u dit toch, dan riskeert u een boete van 30.000 euro.
  • Organisatoren van demonstraties waar en tegen wát dan ook kunnen bestraft worden met een zelfde boete; deelnemers eveneens, indien ze weigeren te vertrekken als de politie hun dit vraagt. Dan ‘hinderen’ zij ambtenaren in functie.
  • En als klap op de vuurpijl: ‘digitale protesten’, artikelen ‘die de vrede kunnen verstoren’, zijn vanaf nu een misdrijf.

Bronnen:

Het begin van het einde van de vrijheid van meningsuiting in Europa is een feit, en het is te verwachten dat Brussel deze draconische wetten in heel Europa zal gaan invoeren”. – Hubert Luns in zijn artikel: “De grenzen van de vrijheid” in; “Profetisch Perspectief”, 20e jaargang, herfst 2015, nummer 88.

http://fubar.mobi/contact/

http://www.profetischperspectief.nl/

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s