Asielprocedure een Farce! Gemeentes laten alle illegalen gratis blijven!


eunmask

illegalen

Nederland “controleert” zogenaamd de tsunami van asielaanvragen, maar het aantal afgewezen aanvragen is een wassen neus! Zelfs het handjevol afgewezen ‘asielzoekers’ kan gewoon blijven! M.a.w. alle miljoenen gelukzoekers verblijven gewoon in ons land!

Door valse of gestolen paspoorten te gebruiken doen migranten uit onder andere Noord-Afrika en het Midden-Oosten zich voor als Syriër, om zo gemakkelijk toegang tot de EU te krijgen.
De controle van de identiteit van asielzoekers loopt nog niet goed. Door de hoge asielinstroom was een achterstand in de registratie en identificatie ontstaan.

Nadat de Duitse overheid aangaf vluchtelingen uit Syrië niet terug te sturen naar het eerste Europese land waar ze zich hebben aangemeld – wat volgens EU-regels wel hoort – zijn de afgelopen maanden honderdduizenden migranten het land binnengekomen.

De opmerking van het Duitse ministerie bevestigt het beeld dat een groot deel van die migranten niet is weggevlucht uit Syrië. Eerder bracht het Hongaarse ministerie van…

View original post 219 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s