Köln voorbode van grote omwenteling in Europa


Migrantenstroom is Amerikaanse aanval op Europa

Volgens Thierry Meyssan, president en oprichter van Réseau Voltaire en de Axis for Peace Conferentie, vergist de EU zich enorm door de migrantenstroom voor te stellen als de ‘onbedoelde gevolgen’ van de conflicten in Noord Afrika en het Midden Oosten. ‘Deze migratie is een strategisch doel van de VS,’ dat Europa wil destabiliseren en zo afhankelijk van Washington wil houden.

Uit de snelle militaire opbouw in de Oost Europese landen blijkt volgens Meyssan dat de Amerikanen op bloedige conflicten en oorlogen in Europa rekenen, mogelijk zelfs een nieuwe wereldoorlog. De ondermijning en verzwakking van Europa door het continent met miljoenen moslimmigranten te overspoelen is tevens gericht tegen Rusland en China. Een te sterk wordend Europa zou namelijk met Rusland (en China) kunnen gaan samenwerken, en zo een grote bedreiging kunnen vormen voor de wereldwijde Amerikaanse hegemonie.

De Duitse historicus, auteur en voormalige beroepssoldaat Wolfgang Effenberger is bang dat de gebeurtenissen in Köln een voorbode zijn van een grote omwenteling of zelfs revolutie in Duitsland en Europa. ‘Maar noch de politiek, noch de kerken en vakbonden eisen een einde aan de beschavingsvernietigende oorlogen van Amerika -in samenwerking met de NAVO- in Noord Afrika en de Arabische landen, die de oorzaak van de immense vluchtelingenstromen zijn… Zolang Duitsland niet weigert met de Amerikaanse oorlogen en ‘regime changes’ mee te doen… zullen de vluchtelingenstromen niet ophouden.’

Autoritaire EU-regering en Derde Wereldoorlog

Mocht het dit jaar niet lukken de vele conflicten in het Midden Oosten tot bedaren te brengen, dan vreest Effenberger in 2017 een verspreiding naar andere delen van de wereld. In Duitsland en Europa zou de migrantencrisis en herhalingen van Köln door de gevestigde Europese orde wel eens misbruikt kunnen gaan worden om een autoritair regime op te richten, een totalitaire controlestaat waarin de burgers niets meer te vertellen hebben en de vrijheid van meningsuiting –zoals onafhankelijke nieuwsblogs- is verdwenen.

‘Het is zeer te vrezen dat men de (Europese) bevolking een fijne wereld blijft voorspiegelen, terwijl de voorbereidingen voor een Derde Wereldoorlog nu al op volle toeren draaien. Paus Franciscus heeft in het afgelopen jaar er meerdere malen op gewezen dat die oorlog al begonnen is. Daarom zal vermoedelijk nog meer belangrijke informatie voor ons worden achtergehouden, en wordt de bedreiging net zo lang gebagatelliseerd totdat het te laat is.’

Bron: Xander


 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s