Aartsbisschop Angelo Becciu: ‘We hebben een meer gemeenschappelijke Kerk nodig’


Er zal zefs paniek heersen onder de trouwe, loyale en brave priesters, die zullen zijn gealarmeerd door het nieuwe gedachtegoed, dat in de Kerk zal worden verwelkomd, als men een nieuw type van alternatief modernisme zal introduceren. Het zal door het vrijmetselaarsnetwerk zijn, hetgeen zich al in iedere hoek van de Katholieke Kerk bevindt,  door regeringen en de media, dat deze gruwel zal worden voorgesteld als een grootse vernieuwing. Dit is het begin van het einde. Jezus’ Tegenwoordigheid zal subtiel worden verband, in de nieuwe ceremonies van de Missen.

Kerkelijke vrijmetselarij kan nu in de hoogste toppen van Gods Heilige Kerk op aarde worden teruggevonden. Heel weldra zal ze haar nieuwe liturgie introduceren, welke zal zijn tegengesteld aan Gods Meest Heilige Wil. Ontworpen door de vijanden van God, en vermomd als een aanpassing om aan politieke machten tegemoet te komen, zal ze zo snel worden geïntroduceerd, dat velen in de Kerk erover verbaasd zullen zijn. Het zal hen veel leed berokkenen, om van zo’n gruwel getuige te moeten zijn, maar de stemmen van de trouwe dienaren zullen niet publiekelijk worden gehoord. Zij, de vrijmetselaars, zullen controleren hoe over deze liturgie zal worden nagedacht. Iedere tegenspraak zal worden ontkend en opzij geschoven. Als excuus zal worden gebruikt dat de Kerk nieuwe, jonge zielen moet rekruteren, zielen die van de Kerk waren weggevallen. Door een seculiere wereld aan te spreken, zullen ze zeggen dat ze meer zielen kunnen bekeren. Hoe bedrieglijk deze gruwel zal zijn, en hoeveel mensen zullen vallen voor de leugens, die velen van de Waarheid zullen wegleiden.

bid 24 uur

ANSA899661_Articolo

Opmerking vooraf

De eerste veranderingen worden snel verwacht. Met een ‘zoetheid’ en met gepassioneerde woorden omtrent de nood aan een verenigde wereld – om aan iedereen liefde en verdraagzaamheid te verkondigen – zullen we in het grootste bedrog worden meegesleurd. Velen zullen zijn gechoqueerd door het tempo waarmee de Kerk de seculiere wereld zal lijken te omhelzen.

In wat zal worden gezien als de vernieuwing van de Katholieke Kerk, is dit wat je zal worden voorgesteld: de promotie van inclusieve congregaties gecombineerd, in een zogeheten christelijk-verenigde kerk. De uiterlijke kenmerken kunnen, aanvankelijk, dezelfde lijken, maar dat is wat je wordt verondersteld te zien. Langzaamaan zul je de Heilige Schrift niet meer herkennen, als nieuwe woorden, nieuwe zinnen en andere vernieuwingen met betrekking tot de Sacramenten je zullen worden voorgesteld. Er zal paniek heersen onder de trouwe, loyale en brave priesters, die zullen zijn gealarmeerd door het nieuwe gedachtegoed, dat in…

View original post 689 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s