Pentagon vs. Obama: Legerleiding VS probeert Derde Wereldoorlog te voorkomen


door Xander, 25-12-2015.

Stafchef generaal Martin Dempsey ging in 2013 naar Witte Huis en liet Obama weten dat de complete strijdkrachten zijn bevel om Syrië aan te vallen niet zouden opvolgen, omdat alle militairen, van hoog tot laag, weigerden voor Al-Qaeda te vechten.


De drie met afstand gevaarlijkste leiders ter wereld, die -indien niemand ze stopt- de wereld in een ongekend bloedige chaos zullen storten, waarbij de Eerste èn Tweede Wereldoorlog zullen verbleken.


 

Eergisteren berichtten we dat het Pentagon volgens Seymour Hersh, een van ’s werelds hoogst in aanzien staande onderzoeksjournalisten die twee keer de prestigieuze Pulitzer Prijs won, al enkele jaren geleden in opstand is gekomen tegen president Obama, en in het geheim niet alleen sommige van zijn bevelen negeert, maar ook achter zijn rug om belangrijke informatie doorspeelt aan Rusland, Israël en Duitsland. De hoogste Amerikaanse generaals beschouwen Obama’s jarenlange militaire steun aan islamitische terreurgroepen zoals Al-Qaeda en ISIS als verraad, en doen er daarnaast alles aan om te voorkomen dat de schizofreen opererende president de Derde Wereldoorlog met Rusland ontketent.

Lees meer…


 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s