Vooral vrouwen kopen massaal vuurwapens – ‘Slechts 3% misdaden migranten, inclusief verkrachtingen, bekend gemaakt’


Volgens een Oostenrijke militaire officier wordt de ‘vluchtelingen’crisis in zowel het leger als de politie intern genoemd wat het in werkelijkheid is: een islamitische invasie. ‘Wij zijn op de hoogte van het plan om Europa tot 2020 door islamisten te laten overnemen. Het is daarom geen toeval dat er nu honderdduizenden op ons af marcheren.’ De 1500 grensbewakers zijn ‘veel te weinig’ om de grenzen te beschermen, reden waarom tal van soldaten en agenten zich privé bewapenen (1). Dat doen ook Oostenrijkse vrouwen; die veroorzaken een ware stormloop op de wapenwinkels in het land, omdat ze vrezen in de nabije toekomst door moslims te zullen worden aangerand en verkracht (2).

Vrouwen in Oostenrijk bang om verkracht te worden en bewapenen zich

Volgens Tsjechische en Oostenrijkse media (6) zijn alle geweren in Oostenrijk compleet uitverkocht. ‘Degenen die zich bewapenen zijn hoofdzakelijk vrouwen. De enorme vraag komt voort uit de angst die wordt veroorzaakt door sociale veranderingen (door de massa immigratie). De meeste klanten zijn bezorgd over hun eigen veiligheid en hebben nog nooit eerder aan wapens gedacht.’

Ook de verkoop van pepperspray slaat alle records. Vrouwen zijn doodsbang dat ze in de nabije toekomst worden aangerand en verkracht door moslimmigranten. Die angst is absoluut terecht; uit officiële Zweedse overheidscijfers bleek dat het aantal verkrachtingen in het land dankzij de komst van honderdduizenden migranten met 1472% is gestegen, en het land met 53 verkrachtingen per 100.000 inwoners nu de trieste lijstaanvoerder in het Westen is. Deze uit 2010 stammende cijfers zijn daarna niet meer geactualiseerd, omdat de linkse regering het verboden heeft om criminaliteit door migranten apart in kaart te brengen.

Media en overheid zwijgen bewust over misdaadgolf migranten

Het aantal aanrandingen en geweldsmisdrijven dat in Duitsland door migranten wordt gepleegd is zo hoog, dat de media op last van de politie en de overheid het bevel kregen om hier zoveel mogelijk over te zwijgen. Journalist Vijet Uniyal schreef dat ‘de Duitse media de regering samen met de regering enkel ‘happy talk’ brengt en een positieve draai geeft aan de gigantische migrantencrisis die Europa treft. De mainstream media zijn niet enkel gewillige uitvoerders van Merkels open-grenzenbeleid, maar tevens ideologische partijen die vastbesloten zijn iedere oppositie hiertegen te breken.’ (2)

Opmerking: De manipulaties, misleidingen en leugens door de reguliere media en politiek hebben inmiddels dermate ernstige vormen aangenomen, dat we voor echt en onafhankelijk nieuws steeds meer aangewezen zijn op forums waar officials, agenten, militairen, burgers en andere betrokkenen noodgedwongen anoniem en off-the-record hun ervaringen plaatsen. Dat hier soms ook louter geruchten onder zitten valt helaas niet te vermijden. Toch staan deze berichten vele malen dichter bij de realiteit dan wat de reguliere media en politiek ons dagelijks voorspiegelen. Triest genoeg kunnen of willen veel mensen dat pas geloven als ze persoonlijk worden getroffen (zelfs het Duitse nieuwsprogramma N24 constateerde na een onderzoek dat het ‘helaas het geval is’ dat de meeste mensen negatief worden zodra ze zelf met migranten in aanraking zijn gekomen).

(1) Hartgeld / Systemkrise
(2) Infowars
(6) OE24

Lees hier verder: Xandernieuws Punt NL

Advertenties

Een gedachte over “Vooral vrouwen kopen massaal vuurwapens – ‘Slechts 3% misdaden migranten, inclusief verkrachtingen, bekend gemaakt’

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s