Is dit het bewijs van een massief ontvolkingsplan?


(Vertaling uit het Engels)

Geruchten over een internationaal depopulatie-plan van de diverse regeringen plagen de alternatieve denkers al jaren. Maar wat gebeurt er als de “gekke complottheorieën” over ontvolking rustig in het openbaar door de overheid op aannemer websites wordt gezet, met kaarten en al? Sommigen die voorheen niet geloofden in de ontvolking nemen nu een tweede blik op de informatie die naar voren komt.

Enlarge this map HERE.

http://www.deagel.com

depop-map-world

Volgens een schrijver die gaat onder de naam “Dr. Meno “op BIN zullen de Verenigde Staten gaan van 319 miljoen tot 65 miljoen in de komende 10 jaar, dat is een daling van 87% van de bevolking, volgens sommige recente ontdekkingen.

In de video hieronder, vergelijk ik de ontvolking van de NAVO-landen met de ontvolkingsplannen voor de BRICS-landen. De NAVO-landen zullen een 30-66% bevolking eliminatie ervaren, Hoewel het erop lijkt dat de BRICS populatie relatief gezien weinig zal dalen.

Deagel is een particuliere militaire aannemer die informatie verzamelt van alle van de militaire diensten met inbegrip van de Stratford Company, een Geopolitieke Forecasting aannemer. Toegang tot de site is beperkt tot bepaalde geografische gebieden. De site is nu verboden in de Verenigde Staten (* noot van de auteur: op het moment van publicatie, de site lijkt terug online te zijn, maar met minder informatie dan voorheen). Het land met de grootste ontvolkingsdata is Amerika. Onthoud: dit zijn prognoses voor de komende 10 jaar. Bovenstaande kaart toont de gegevens van de DEAGEL site.

Bron 1

Bron 2

Advertenties

Een gedachte over “Is dit het bewijs van een massief ontvolkingsplan?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s