Krankzinnig: Islamitische dictatuur Saudi Arabië leidt VN Mensenrechten Raad


De Verenigde Naties, toch al een totaal ongeloofwaardige organisatie, hebben zich dit jaar opnieuw onsterfelijk belachelijk gemaakt door Saudi Arabië, één van de ergste dictaturen ter wereld, het hoofd te maken van de VN Mensenrechten Raad.

Saudi Arabië! Het land waar vrijwel uitsluitend moslim mannen tot het publieke leven worden toegelaten, iedere paar dagen de doodstraf voor ‘dissidenten’ wordt voltrokken, en dat met miljarden de gruwelijke uitroeiingsoorlog van ISIS (Obama en het Westen)  tegen het christendom ondersteunt. Desondanks loopt ook Europa, met zijn zogenaamd hoogstaande principes, slaafs achter alle doelstellingen van de monstrueus hypocriete VN aan. En één van die doelen is het wereldwijd internet te censureren, zodat alleen politiek-correcte -dus enkel linkse, pro-globalistische en pro-islamitische- meningen worden toegestaan.

De ‘Breedband Commissie voor Digitale Ontwikkeling’ vaardigde afgelopen donderdag een ‘ wereldwijde wake-up call’ uit voor het zogeheten ‘cyber VAWG’, oftewel online geweld tegen vrouwen en meisjes. In het rapport wordt gesteld dat dit een ‘probleem van pandemische omvang’ is.

Tot zover klinkt het goed, maar dan wordt er zoals altijd met de VN het geval is een intens gehaaide draai aan gegeven door radicale proactieve beleidswijzigingen voor overheden en sociale netwerken te eisen. Kortom: een totaal nieuwe inrichting van het wereldwijde internet.

VN wil vrijheid meningsuiting vernietigen

In de meeste landen is het zo dat social media zoals Twitter en Facebook niet verantwoordelijk zijn voor wat de gebruikers op hun pagina’s zetten. De VN wil dat dit gaat veranderen, en dat de overheden enkel netwerken, providers en gebruikers toelaten die hiervoor ‘toestemming’ krijgen. Dus de ‘oplossing’ voor het reële probleem dat meisjes en vrouwen massaal worden lastig gevallen is volgens de VN het vernietigen van de vrijheid van meningsuiting, waarna enkel nog politiek-correcte meningen worden toegelaten.

Misogyne Saudi’s bepalen ‘mensenrechten’

Met Saudi Arabië aan de leiding van de Mensenrechten Raad –het land waar het hoofd van de Religieuze Politie 2 jaar geleden stelde dat het gebruik van Twitter leidt tot eeuwige verdoemenis (2), waar vrouwen en meisjes helemaal niets te vertellen hebben en automatisch zelf de schuld krijgen als ze worden verkracht, en dan ook nog eens het slachtoffer van ‘eer’wraak kunnen worden- is het overduidelijk wat de VN onder ‘politiek correct’ verstaat.

Duurzame afbraak van het Westen

Hetzelfde geldt voor de door het Vaticaan gesteunde ‘duurzame ontwikkeling doelstellingen’, die onder het mom van de linksgroene CO2/Global Warming hoax op een massale welvaartsverplaatsing van West naar Zuid neerkomen. Ook door middel van de massa immigratie van tientallen miljoenen moslims zal de bevolking van Europa permanent fors verarmen en dus nog beter controleerbaar en manipuleerbaar worden voor een toekomstige socialistische VN-werelddictatuur.

Machtige coalitie islam/links maakt de dienst uit

Het zou veel logischer zijn om de (religieuze) ideologieën die achter de mensonterende behandeling van vrouwen en meisjes zitten aan te pakken, maar in de VN is dat een absoluut ‘no go’, aangezien de Algemene Vergadering volledig wordt beheerst door het machtige 57 leden tellende moslimblok, dat automatisch wordt gesteund door de extreem links-fascistische landen. Die doen in hun eigen ogen nooit iets verkeerd en geven zonder uitzondering van werkelijk al het kwaad in de wereld de schuld aan: 1. Israël; 2. Israël; 3. Israël; 4. Amerika; 5. Europa.

EU slaafs achter VN aan, wil zelfs voorop lopen

Ieder zichzelf respecterend Westers land dat nog enige waarde hecht aan principes zoals vrijheid, mensenrechten en democratie zou zich om nog geloofwaardig te blijven onmiddellijk uit de VN moeten terugtrekken. Dat gaat echter niet gebeuren, omdat ook de lidstaten van de EU gehoorzaam en slaafs de globalistische en vaak ronduit anti-humane doelstellingen van de VN navolgen, en daar zelfs in voorop willen lopen.

door Xander; bron: Xandernieuws Punt NL (PS Facebook blokkeert sinds 10 dagen hyperlinken van Xandern.p.nl)

(1) Infowars
(2) Liberty Blitzkrieg


Advertenties

Een gedachte over “Krankzinnig: Islamitische dictatuur Saudi Arabië leidt VN Mensenrechten Raad

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s