Vluchtelingen: Politiek vertoont zelfde naïviteit en onbenulligheid die Nederland in jaren ’40 fataal werdDe grenzen van Europa zijn nog altijd wagenwijd geopend voor de inktzwarte duisternis van de radicale islam. (Afbeelding: ISIS-Kalifaat kaart met migratie-invasie pijlen).


De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’

Volgens Ayed laten de Europese landen de migranten niet toe omdat ze hen zo graag willen helpen, maar om goedkope arbeidskrachten te krijgen. ‘Europa is oud en afgetakeld geworden, en heeft menselijke versterkingen nodig… In heel Europa zijn alle harten gevuld met haat tegen moslims. Ze wensen ons dood, maar zij zijn hun vruchtbaarheid kwijtgeraakt, dus zoeken ze die bij ons.’

‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’

Koran schrijft emigratie moslims als ‘stealth jihad’ voor

Ayed heeft het bij het rechte eind dat de demografische ontwikkelingen in Europa niet in het voordeel van de autochtone bevolking zijn. Zo worden in Italië nog maar 8,4 kinderen geboren op iedere 1000 inwoners, het laagste aantal sinds 1861. De bevolking in Europa neemt alleen nog in omvang toe dankzij de massa immigratie uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

Dat massa immigratie een vorm van door Allah geboden ‘stealth’ jihad is staat letterlijk beschreven in de Koran: ‘En wie emigreert voor de zaak van Allah zal op aarde veel locaties en overvloed vinden.’ Volgens de internationale islam expert Robert Spencer betekent dit dat moslims ‘die naar een ander land gaan om daar de islam te brengen als zeer verdienstelijk worden beschouwd.’

Naïviteit als in jaren ’30 gaat ons land opnieuw opbreken

De reactie van de gevestigde Europese orde lijkt onthutsend veel op de vele ontkenningen van het gevaar van de opkomst van de Nazi’s in de jaren ’30. Ondanks de vele dreigementen van ISIS, de openlijke imperialistische doelstellingen van hoge imams zoals Sheikh Ayed, het snel toenemende aantal misdaden en aanslagen in Europa, de Allahu Akbar schreeuwende migrantenmassa’s die de grenzen bestormen, weigeren ‘onze’ leiders al deze bedreigende ontwikkelingen ook maar één moment voldoende serieus te nemen.

Integendeel, iedereen die ook maar iets negatiefs zegt over deze gecamoufleerde moslim invasie wordt onmiddellijk weggezet als racist of xenofoob. Het is een beangstigende herhaling van de jaren ‘30, toen de weinigen die erop wezen dat de Duitsers nu toch wel heel erg agressief opstelden in de Tweede Kamer werden bespot en uitgelachen. Toen uiteindelijk op 7 mei 1940 het leger alsnog in paraatheid werd gebracht, was het al veel te laat.

Het kabinet had zich samen met het koninklijk huis natuurlijk wel tijdig uit de voeten gemaakt naar Londen, waar sommige ministers nog steeds weigerden de realiteit te aanvaarden en ook na de brutale aanval op Nederland pleitten voor onderhandelingen met de Nazi’s (!).

De komende jaren verwachten we dan ook dat ons land uiteindelijk ten onder zal gaan aan eenzelfde, van iedere realiteitszin gespeende naïviteit en onbenulligheid die ‘onze’ volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer deze week tentoon spreidden bij de beschouwingen over het immigratiebeleid, dat volgens partijen zoals D66, PvdA en GroenLinks niet ruimhartig genoeg kan zijn.

door Xander van Xandernieuws Punt NL


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s