Hou je van Allah?


Als je wandelt door de meest bezochte straten rond het St-Pietersplein, zul je zien dat de vele Moslims daar, inclusief in het bijzonder de Salafisten en Wahhabisten, zeer gewoon zijn en toegelaten worden om op het St-Pietersplein te komen. Sommigen van hen lijken als spionnen en voorbodes van dingen die gaan komen. In de buurten rond het Vaticaan vestigen zich meer en meer Moslims. Hier en daar worden zaken (zoals kebabs) geopend, die gerund worden door Bengalis, Pakistanen, Tunesiërs of een andere Moslim.

“Hou je van Allah?”

In de wekelijkse bijdrage Venerdi van de dagelijkse krant La Republicca, heeft Vaticanist Filippo Di Giacomo een artikel geschreven: “Er is een toenemende sterkere aanwezigheid van Islamitisch gebed rond St. Pieter,” waarbij hij schreef over de toename van Moslims in Rome en in de straten rond het Vaticaan. Di Giacomo meldde ook dat het meer en meer normaal wordt dat groepen van mannen in oosterse kledij en baarden selfies maken voor de St-Pietersbasiliek. Met één hand houden ze hun smartphone, met de andere maken ze een overwinningsteken. Di Giacomo beschreef in het bijzonder de gebaarde mannen die toeristen en inwoners in de straten en pleinen rond het St-Pietersplein vragen: “Wil je Allah? Hou je van Allah?”
Van 9 uur in de morgen rekruteren Moslims elke dag mensen voor de Islam, in de schaduw van de St-Pietersbasiliek. Ze houden de Koran in de lucht en dragen hangende posterborden die Allah en de Islam promoten. Deze taferelen worden nu regelmatig gezien in Europese steden. Tevens in Rome nodigden gebaarde mannen andere Moslims uit om te bidden tot Allah.
Terwijl hun medegelovigen in het Midden Oosten en Afrika Christenen vervolgen, verkrachten, vermoorden en hen in ballingschap drijven, houden de Islamisten zich ongemoeid bezig met het verkondigen van hun geloof op het St-Pietersplein. “Terwijl het Vaticaan discussieert, heeft de Vaticaanse buurt reeds de grootste concentratie van Islamitische gebedshuizen in heel Rome,” zei Di Giacomo.

Bron: http://eponymousflower.blogspot.be/2015/09/islamists-hunt-for-proselytes-on-st.html

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s