Invasie Europa: Deze recente beelden mag u van de media absoluut niet zien


Xander   06-09-2015

Duitse ooggetuigen bevestigen dat er zich nauwelijks vrouwen en kinderen onder vluchtelingen bevinden – Vluchtelingen kosten Duitsland alleen al dit jaar € 10 miljard – Iedere immigrant kost de gemeenschap jaarlijks € 12.500


Stofwolken, veroorzaakt door zo’n 1000 gewelddadige islamitische migranten, vertroebelen weliswaar het beeld, maar bewijzen dat het hier duidelijk om alles behalve arme ouders met kinderen gaat.


4000 nietsvermoedende gezinnen in Nederland hebben hun huizen opengesteld voor de opvang van vluchtelingen (3). Het kan niet anders dat zij enkel de beelden in de reguliere media hebben gezien, die vrijwel uitsluitend kleine kinderen tonen, waardoor de misleidende indruk wordt gewekt dat het hoofdzakelijk om arme gezinnen gaat. De realiteit is echter het tegenovergestelde: gezinnen met kinderen vormen een uitzondering. 9 van de 10 vluchtelingen zijn ongetrouwde jonge moslim mannen, die op bijvoorbeeld het Griekse eiland Lesbos op deze wijze hun dankbaarheid lieten zien dat ze vrije toegang krijgen tot Europa. Het valt dus goed te begrijpen dat EU-commissaris Frans Timmermans, die op een ander immigratie eiland, Kos, arriveerde om ‘Invasie Europa’ in goede banen te leiden, werd uitgejouwd door gewone Grieken, die hem een ‘verrader’ noemden.

Lees meer…


Advertenties

Een gedachte over “Invasie Europa: Deze recente beelden mag u van de media absoluut niet zien

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s