‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’


Xander, 03-08-2015.

‘Europese burgers en partijen die tegen massa immigratie zijn zullen straks terroristen worden genoemd en keihard worden aangepakt’


Publiek verzet tegen de door de politiek gewilde komst van miljoenen (moslim)immigranten zal straks ‘terrorisme’ worden genoemd.


De onafhankelijke linkse journalist Gerhard Wisnewski waarschuwt dat de Europese politici en de NAVO ‘de oorlog tegen de Duitse en Europese bevolking met behulp van het migrantenwapen tot het bittere einde zullen blijven voeren’. Volgens Wisnewski is de gevestigde orde erop uit om van heel Europa een grote ‘asielstaat’ te maken, en wordt bewust het ontstaan van extreemrechtse terreurgroepen uitgelokt. Die zullen dan worden aangegrepen om stringente ‘anti-terreurwetten’ door te voeren,  waardoor aan al onze vrijheid definitief een einde zal worden gemaakt.

(..)

EU wordt totalitaire asielstaat

Uiteindelijk ontstaat dan wat Robert Jungk de ‘atoomstaat’ noemde, een samenleving waarin alles –inclusief de democratie en vrijheid van meningsuiting- aan één bepaald doel ondergeschikt wordt gemaakt, waardoor de maatschappij radicaal verandert. De gevestigde orde zal en moet Europa veranderen in een totalitaire ‘asielstaat’ waarin op den duur doodse stilte heerst, omdat de autochtone bevolking psychologisch en met machtsmiddelen gedwongen werd om zo ongelooflijk veel (moslim) immigranten te accepteren, dat de eigen cultuur, ja, de oorspronkelijke bevolking zélf, er uiteindelijk volledig door verdween.

Bron en lees verder op http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/gerhard-wisnewski/fluechtlingswelle-wollt-ihr-den-totalen-asylstaat-.html

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s