Nr. 9 van 33-puntenplan Vrijmetselarij: “Elimineer alle lofliederen met inbegrip van deze tot Jezus…”


Het 33-puntenplan van de vrijmetselarij voor de vernietiging van de Katholieke Kerk (vertaald uit het Italiaans, uit “Teologica” nr. 14 – maart-april 1998).

Richtlijnen van de Grootmeester van de Vrijmetselarij van kracht geworden vanaf 1962, ten tijde van Vaticanum II: “Alle broeders van de loge zijn ertoe gehouden, verslag uit te brengen over de vorderingen in het kader van deze beslissende bepalingen, die in oktober 1993 zijn herwerkt als progressief plan voor de eindfase“.

Nr. 9. Elimineer alle lofliederen met inbegrip van deze tot Jezus daar deze de mensen doen denken aan het geluk en de sereniteit die worden verkregen op grond van een leven van versterving en boete voor God vanaf de jeugd. Introduceer nieuwe liederen, louter om de mensen ervan te overtuigen dat de vroegere riten in zekere zin verkeerd waren. Vergewis u dat in elke Mis ten minste een lied komt waarin Jezus niet wordt vermeld en waarin daarentegen alleen wordt gesproken over liefde tot de mensen. De jeugd zal enthousiast zijn, te horen spreken over de liefde voor de naaste. Predik de liefde, de verdraagzaamheid en de éénheid. Spreek niet over Jezus, verbied elke aankondiging van de Eucharistie.

Lees hier verder


Advertenties

Een gedachte over “Nr. 9 van 33-puntenplan Vrijmetselarij: “Elimineer alle lofliederen met inbegrip van deze tot Jezus…”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s