De oorlog tegen God (Apocalyps 19:11-21) en het indoctrinatieproces


revelation1_8AO


Het indoctrinatieproces is niet te herkennen door mensen die zelf reeds onbewust geïndoctrineerd zijn.

Inhoudsopgave:

revelation11_15

Als we te midden van allerlei maatschappelijke onrust tot over onze grenzen heen, Gods Woord als leidraad nemen, is er niet zoveel verbeeldingskracht nodig om vast te stellen dat het indoctrinatieproces zich vanuit de maatschappelijke geledingen in al z’n kracht via de media als een soort massa hysterie zich aan ons opdringt, als het gaat om de economie, normen en waarden, en niet in het minst aangaande Israël als de enige democratische staat in het Midden-Oosten -die het altijd gedaan heeft-, in die op drift geraakte Arabische-Islamitische wereld van het Midden-Oosten.

De “Apocalyps” een Spelbreker of de weg naar een nieuwe Eeuw

Tegenover en naast alle mogelijke toekomstbeschouwingen bestaat een klein boekje, dat in de eerste eeuwen van onze jaartelling ontstond. Het is de “Apocalyps”, als laatste boek opgenomen in de Bijbel, beter bekend als “Openbaring van Johannes”. Kan dit oude geschrift uit een voor-wetenschappelijke tijd, bijna twintig eeuwen geleden geschreven, op grond van visioenen die de apostel Johannes op een eiland heeft gezien, ons iets te zeggen hebben over de toekomst van mens en wereld?

Apocalyps betekent ‘het tevoorschijn komen’, dat is eigenlijk de meest wezenlijke betekenis van het boek. Alles komt er in te voorschijn wat er al was, maar wat nog niet “openbaar” is geworden. In de eerste plaats Christus Zelf – “de openbaring van Jezus Christus” – en verder alles wat met dit “te voorschijn komen” van Christus (Messias) gepaard gaat en wat er aan vooraf gaat.

De gehele profetie van de Apocalyps is gericht aan de gelovigen, maar de inhoud van deze profetie reikt verder dan de Kerk van Christus. Zij geldt ook de wereld, de gehele wereld en zijn leiders!

Lees hier verder: http://www.vriendenvanisrael.nl/?p=2974


Advertenties

Een gedachte over “De oorlog tegen God (Apocalyps 19:11-21) en het indoctrinatieproces

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s