Vrijmetselarij: “Zeg aan allen dat zij de bekommernis om hun gezondheid ernstig moeten nemen” (nr. 2)


Het 33-puntenplan van de vrijmetselarij voor de vernietiging van de Katholieke Kerk (vertaald uit het Italiaans, uit “Teologica” nr. 14 – maart-april 1998)

Richtlijnen van de Grootmeester van de Vrijmetselarij van kracht vanaf 1962. – “Alle broeders van de loge zijn ertoe gehouden, verslag uit te brengen over de vorderingen in het kader van deze beslissende bepalingen, die in oktober 1993 zijn herwerkt als progressief plan voor de eindfase“.

2. Schaf de boete-oefeningen in de Vastentijd af, zoals de onthouding van vlees op vrijdag, of het vasten; verbied elke daad van offer of ontzegging. In de plaats hiervan moeten komen : geliefde handelingen in verband met vreugde, geluk en liefde voor de naaste. Zeg: “Christus heeft reeds voor ons het Paradijs verdiend” en “elke menselijke inspanning is nutteloos”. Zeg aan allen dat zij de bekommernis om hun gezondheid ernstig moeten nemen. Moedig het gebruik van vlees aan, vooral varkensvlees.

Lees hier verder


Advertenties

Een gedachte over “Vrijmetselarij: “Zeg aan allen dat zij de bekommernis om hun gezondheid ernstig moeten nemen” (nr. 2)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s