Vrijmetselarij: “Verwijder ééns en voor altijd de Heilige Michaël, beschermer van de Katholieke Kerk, uit alle gebeden in het kader van en buiten de H. Mis” (nr.1)


Het 33-puntenplan van de vrijmetselarij voor de vernietiging van de Katholieke Kerk (vertaald uit het Italiaans, uit “Teologica” nr. 14 – maart-april 1998)

Richtlijnen van de Grootmeester van de Vrijmetselarij van kracht vanaf 1962, datum van de update van Vaticanum II. – “Alle broeders van de loge zijn ertoe gehouden, verslag uit te brengen over de vorderingen in het kader van deze beslissende bepalingen, die in oktober 1993 zijn herwerkt als progressief plan voor de eindfase“.

1. Verwijder ééns en voor altijd de Heilige Michaël, beschermer van de Katholieke Kerk, uit alle gebeden in het kader van en buiten de H. Mis. Verwijder zijn beelden, met als stelling dat deze afleiden van de aanbidding van Christus.


Advertenties

Een gedachte over “Vrijmetselarij: “Verwijder ééns en voor altijd de Heilige Michaël, beschermer van de Katholieke Kerk, uit alle gebeden in het kader van en buiten de H. Mis” (nr.1)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s