Independance day of speeltuin van de politici


Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

speeltuinHet is veel te heet om naar de speeltuin te gaan. Maar dat is eigenlijk ook helemaal niet nodig, want daar bevinden we ons al in. Schuif maar gewoon met een ventilator op je hoofd achter de PC en scan even door de diverse nieuwsberichten heen, dan aanschouw je direct alle kinderen in de speeltuin die het met hun zwaartekracht tegen elkaar proberen op te nemen op de wip, instabiel van links naar rechts zwaaiend op de schommel en draaiend als een ‘drol in de pispot’ in de draaimolen, die we niet voor niets ook wel ‘de mallemolen’ noemen.

Het zijn de ‘kinderen’ die ons regeren, dames en heren. Die onze wetten bepalen, onze vrijheden afnemen, ons vergiftigen via hun poppenspelers achter de coulissen die dankzij de door narcistische ambitie gedreven acteurs op het fel verlichte podium in de schaduw kunnen blijven, die onze ‘mind’ controleren en diefstal plegen als…

View original post 728 woorden meer

Advertenties

Een gedachte over “Independance day of speeltuin van de politici

 1. Het IT-bedrijf Singular Logic telt de stemmen van het cruciaal geachte referendum in Griekenland over het al of niet accepteren van de bezuinigings- en hervormingseisen van de Troika (EU, ECB, IMF). Het bedrijf levert ook alle hardware en software voor het hele stemproces.

  Singular Logic doet al 11 jaar dit werk in Griekenland, officieel in opdracht van de Griekse regering en gefinancierd door de EU. Maar vooral: met instemming van de VS, dus met medewerkers die rechtstreeks afkomstig zijn van de Amerikaanse geheime diensten.

  Singular Logic kwam in december 2014 in handen van het Amerikaanse ‘private equity’ en vastgoed investeringsfonds KKR (Kohlberg Kravis Roberts). In het management van KKR zit niemand minder dan David Petraeus, de vorige directeur van de CIA. Hij is tevens voorzitter van het KKR Global Institute, en geldt als belangrijke schakel met de beruchte ‘vampierinktvis bank’ Goldman Sachs (1) – juist, dezelfde bank die de Grieken met vervalste cijfers en fake statistieken de eurozone in fraudeerde.

  Maakt JA of NEE nog iets uit?

  Als u nu nog steeds gelooft dat het referendum eerlijk verloopt, dan is óf de hitte u teveel geworden, óf u bent willoos naïef. Is dat laatste het geval dan kunt u deze site voortaan beter links laten liggen en doorleven in het ‘euro tralalala paradijs’, voor zolang dat tenminste nog kan.

  Over de uitslag durven we echter geen voorspellingen te doen. Als de Troika zijn zin krijgt dan zorgt Singular Logic morgen voor een nipte maar toch duidelijke overwinning van de JA stemmers, bijvoorbeeld 52,8%. Probleem is echter dat de Syriza regering zijn lot verbonden heeft aan een ‘NEE’ overwinning. Komt die er niet, dan neemt minister Varoufakis sowieso ontslag, en met hem waarschijnlijk de complete regering. Dat betekent dat de Grieken voorlopig geen enkel besluit meer kunnen nemen en ook de komende tijd miljarden zullen moeten blijven krijgen uit Europa.

  Er kan echter ook een nog vuiler spel worden gespeeld. Dan laat het Troika-CIA blok de ‘NEE’ stemmers winnen en neemt het daarna drastische stappen om Griekenland binnen de eurozone te houden. Die extreme maatregelen zullen de opmaat zijn voor wat straks de hele EU staat te wachten, namelijk een geforceerde overdracht van alle economische, financiële en uiteindelijk ook politieke macht van de lidstaten naar een totalitaire dictatuur in Brussel, die permanent een einde zal maken aan de laatste restjes onafhankelijkheid, zelfbeschikkingsrecht en democratie.

  lees hier verder…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s