Bilderberg 2015: Westerse elite wil contant geld uitbannen


Het TTIP vrijhandelsakkoord gaat niet alleen om handel, maar om de stapsgewijze sociale, politieke, economische en financiële integratie van Europa en Amerika, met uiteindelijk een totalitair planetair regime als einddoel.


Volgens deelnemers is het een informele jaarlijkse bijeenkomst waar politieke, financiële en economische leiders uit met name het Westen praten over de belangrijkste wereldproblemen. Volgens veel critici is het in werkelijkheid een topconferentie waar al tijden geheime afspraken worden gemaakt over de te volgen koers in de komende jaren, en zelfs toekomstige regeringsleiders –van ‘democratisch’ bekend staande landen zoals de VS en ook Nederland- worden aangewezen. Welke uitleg ook klopt – het belangrijkste onderwerp van dit jaar is volgens geïnformeerde bronnen de geplande afschaffing van contant geld in Europa en Amerika, zodat banken en overheden onbeperkte macht krijgen over de burgers.

Machtige elite vs. onmachtige burgers

De jaarlijkse Bilderberg top vindt deze week plaats in het voor de gelegenheid extreem zwaar bewaakte Oostenrijkse Interalpen Hotel, niet ver vanaf Innsbruck. De locatie – hoog in de bergen, ver weg van de bewoonde wereld – is illustratief voor de werkelijke machtsverhoudingen in het zogenaamd ‘democratische’ Westen: politici, leden van koninklijke huizen, bedrijfsmanagers en bankiers die vanuit hun ivoren toren zonder enige controle en inspraak van hun onderdanen de toekomstige koers van hun landen bepalen.

Vrijhandelsverdragen al sinds 2004 in de maak

Infowars voorman Alex Jones verwijst naar 2004, toen hij schreef over de toen al door de Bilderbergers besproken vrijhandelsverdragen (TPP en TTIP) tussen Noord Amerika en het Verre Oosten en Europa. Destijds werd hij daar belachelijk voor gemaakt, maar inmiddels wordt er –achter stevig gesloten deuren- druk onderhandeld over deze verdragen, waardoor het bedrijfsleven nog meer macht en de burgers nog minder te zeggen zullen krijgen.

‘Tirannieke machtsovername’

Volgens Jones is er dit jaar van niets minder sprake dan een ‘tirannieke machtsovername’ zoals de Verenigde Staten dat de afgelopen jaren onder president Obama hebben gemaakt. Obama, die zichzelf vrijwel onbeperkte macht heeft gegeven en het Congres –dat de ‘stem van het volk’ behoort te zijn- al vaker heeft genegeerd dan alle eerdere presidenten bij elkaar opgeteld.

Open grenzen: miljoenen immigranten op komst

Een vaak terugkerend thema is ‘open grenzen’. Ondanks de groeiende weerstand van de autochtone bevolking wil de Westerse elite de grenzen nog verder openen voor immigranten. Voor Europa betekent dit de komst van nog eens miljoenen voornamelijk kansarme moslimimmigranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

Banken zullen met nieuwe belastingmiljarden overeind worden gehouden. Om eventuele toekomstige bankruns te voorkomen wil men de komende jaren echt werk maken van de al veel langer gewenste afschaffing van contant geld.

‘Co2 belasting = einde Westerse beschaving’

Paul Joseph Watson, vaste Infowars journalist, vult aan dat de elite ondanks alle bewijzen van het tegendeel nog steeds een wereldwijde door de VN opgelegde Co2-milieubelasting wil invoeren die voornamelijk door de Europeanen en Amerikanen zal moeten worden opgehoest. Het gevolg is dat de toch al wankelende Westerse economieën de genadeklap zullen krijgen, en het definitief gedaan zal zijn met de hoge welvaart die de afgelopen tientallen jaren werd opgebouwd.

In Jones’ ogen betekent deze Co2-belasting, bedoeld om de uitstoot van een volkomen onschadelijk –en onbewezen ‘broeikas’- gas met 80% terug te dringen, zelfs ‘het einde van de Westerse beschaving’. Watson bevestigt dit. De Franse minister van Buitenlandse Zaken Fabius erkende dat deze belasting er op ondemocratische wijze doorheen zal worden gedrukt.

Protestpartijen geïnfiltreerd en ondermijnd

De elite maakt zich wel zorgen over het groeiende bewustzijn onder de burgers over de verschrikkelijke gevolgen van al deze plannen. De rellen in de VS en Zuid Europa bewijzen dat sommige mensen het niet langer pikken wat over hun hoofden besloten wordt.

Volgens Watson worden deze protestbewegingen –inclusief ongewenste politieke partijen die tegen de globalisering zijn (in Nederland is enkel de PVV echt tegen, en is de SP slechts ‘schijn’ tegen)- geïnfiltreerd, zodat ze van binnenuit kapot kunnen worden gemaakt. In Duitsland gebeurde dat onlangs met de nieuwe partij Alternative Für Deutschland. Ook de anti-islamisering beweging PEGIDA ziet men het liefste zo snel mogelijk verdwijnen.

Totale controle over financiën burgers

De elite heeft echter ook gemerkt dat de meeste burgers gelaten alles over zich heen laten komen. Dat is de reden dat er steeds openlijker wordt gepraat over de afschaffing van contant geld, waardoor banken en overheden totale controle over onze financiën zullen krijgen. ‘Ze willen de mensen dwingen hun geld op de bank te houden,’ aldus Watson. Zo kunnen banken negatieve rente gaan heffen en mensen dwingen meer geld uit te geven. De overheden kunnen op deze wijze nieuwe vormen van belastingen invoeren.

Bewust veroorzaakte klassenstrijd

De klassenstrijd die er aan het ontstaan is wordt bewust veroorzaakt, zegt Watson. Naast torenhoge (milieu-) belastingen gebeurt dat ook door de Centrale Banken onvoorstelbare hoeveelheden nieuw geld te creëren, waardoor de waarde van het geld wordt ondermijnd, spaargeld en pensioenen worden verwoest en het reële inkomen van de gewone man stapsgewijs wordt afgebroken.

Socialistische welvaartsverplaatsing van noord naar zuid

Met deze beproefde tactiek probeert men bij het gewone volk de roep om een ‘eerlijke verdeling’, een socialistisch systeem, sterker te maken. Het doel daarvan is echter geen ‘eerlijke verdeling’, maar een massale nivellering annex welvaartsverplaatsing van ‘noord naar zuid’, zowel binnen als buiten Europa. De middenklasse zal dan ook geheel verdwijnen, waardoor er een steenrijke almachtige elite overblijft die de overige, sterk verarmde en totaal onmachtig gemaakte 99% dan totaal zal kunnen controleren.

‘Planetair regime’

Jones spreekt van een heus ‘planetair regime’ dat ook achter de oprichting van de EU zat, dat werd uitgekozen als proefgebied en voorbeeld van hoe de elite het straks op wereldschaal wil invoeren. De ‘vrijhandelsakkoorden’ TTP en TTIP gaan dan ook niet enkel over handel, maar ook over verdere sociale, politieke, economische en integratie binnen machtsblokken en complete werelddelen.

door Xander

(1) Infowars (/YouTube)
(2) Infowars

>>> xandernieuws.punt.nl/


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s