Euro crash: VS en Britten bereiden evacuatie burgers uit EU voorWaarom hebben de Verenigde Staten en Groot Brittannië voorbereidingen getroffen om hun burgers met spoed via luchtmachtbases uit de EU weg te halen? Van onze media en politici zult u er niets over horen, maar de waarheid is dat de Europese schuldenmachine totaal oncontroleerbaar is geworden, en de eurozone enkel nog bestaat omdat er in steeds sneller tempo honderden miljarden euro’s nieuwe schulden worden gemaakt. (..)

‘Onrust in Europa’

Velen zullen met een mengeling van ongeloof en afschuw naar de beelden van de hevige rellen in de Amerikaanse stad Baltimore hebben gekeken. Even zovelen zullen zich tegelijkertijd gerust hebben gesteld met de gedachte dat zoiets hier niet kan gebeuren, want hier is alles nog rustig.

De Duitse journalist en auteur Udo Ulfkotte schreef de afgelopen jaren in diverse boeken en artikelen dat dergelijke chaotische en gewelddadige toestanden ook Europa staan te wachten, en dan zeker niet alleen het soms nu al erg onrustige zuiden. Hij legde er een compleet dossier over aan met de veelzeggende titel ‘Onrust in Europa’.

Voorzorgsmaatregelen voor euro crash

In dit dossier staat bijvoorbeeld te lezen dat de Britse regering voorzorgsmaatregelen heeft genomen om zeker 10.000 gepensioneerde onderdanen met spoed uit de EU weg te halen op het moment dat de euro instort en ons continent in chaos wordt gestort. De Verenigde Staten hebben vergelijkbare plannen. Zij gaan hun militaire vliegbases in Duitsland in noodgevallen gebruiken om Amerikaanse burgers in veiligheid te brengen.

Ook in Frankrijk is men erg bezorgd. Ruim een jaar geleden waarschuwden regionale politieke leiders dat er een sociale explosie dreigt in het land. De bekende TV-zender France 24 waarschuwde dat het gevaar op zeer ernstige onlusten van maand tot maand toeneemt.

Zoals we al enkele malen berichtten heeft het Zwitserse leger een aantal grote oefeningen gehouden waarbij het uitgangspunt het tegenhouden van een enorme vluchtelingenstroom was – niet uit Afrika of het Midden Oosten, maar uit de EU, zodra de euro is ingestort.

‘Burgers mogen waarheid niet te weten komen’

Waarom horen we hier niets over van onze eigen media en politici? Al op 8 oktober 2008 riep bondskanselier Angela Merkel in het geheim de belangrijkste Duitse journalisten bij elkaar en drukte zij hen op het hart dat de burgers om veiligheidsredenen ‘niet de volle waarheid over de ernstige situatie van de staatsfinanciën te weten mogen komen.’ Volgens Ulfkotte wordt ‘geen enkel ander volk met het oog op de komende zware onlusten zo brutaal voorgelogen als de Duitsers,’ terwijl inmiddels 1 op de 6 Duitsers nu al op de rand van armoede leeft.

En als dat al voor ‘kartrekker’ Duitsland geldt, het –zogenaamd- financieel meest stabiele en betrouwbaarste land van de eurozone, hoe ziet de situatie er dan in de andere eurolanden uit?

Lees verder…


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s