Germanwings: Niet copiloot, maar automatische piloot is hoofdverdachteBerichten over noodoproep uit cockpit en Franse straaljagers genegeerd

‘Smartphone opname van crash Airbus A320 is hoax’

De gelijkmatige daling van het Germanwings toestel wijst mogelijk op een technische storing of zelfs op een van buitenaf gecontroleerde overname van de automatische piloot, en niet op een zelfmoordactie.


Terwijl in de reguliere media het ene na het andere ‘bewijs’ wordt gepresenteerd dat copiloot Andreas Lubitz de Germanwings Airbus A320 moedwillig heeft laten neerstorten, worden tal van andere feiten en vreemde omstandigheden verzwegen. Voorbeeld: de automatische piloot kan tegenwoordig van buitenaf worden overgenomen, zonder dat de piloten hier iets tegen kunnen ondernemen. En waarom werden de eerste berichten dat er wel degelijk een noodoproep uit de cockpit was gekomen plotseling weer ingetrokken? Waarom niets meer gezegd over de vele getuigen die niet één, maar drie Franse Mirages hadden gezien, die daar overigens nooit om die tijd hadden kunnen zijn als ze niet vóórdat het vliegtuig in de problemen was gekomen waren vertrokken?

Lees meer…


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s