Duitse investeringsbank verwacht totale afschaffing cash geld in Europa(afbeelding:) Al jaren worden mensen middels dit soort reclamecampagnes rijp gemaakt voor de totale afschaffing van contant geld.


De Duitse investeringsbank Baader Bank verwacht dat een groot aantal Europese landen er mogelijk al over enkele jaren toe over zal gaan om al het contante geld af te schaffen en geheel over te gaan op elektronisch betalen. ‘Want als cash geld wordt afgeschaft, dan kan niemand zich meer verweren tegen negatieve rente,’ legde Robert Halver, hoofdanalist bij de Baader Bank, uit. Volgens hem zijn de regeringen in Europa doodsbenauwd voor een bankrun, en proberen ze dat op deze wijze te voorkomen.

(..)

Teken van het beest?

Veel gelovigen verwachten nog steeds dat iedereen in de eindtijd een verplichte microchip zal krijgen, het zogenaamde ‘teken van het beest’ dat in het laatste Bijbelboek Openbaring wordt genoemd. Niemand zal dan meer kunnen betalen en kopen zonder die chip.

Vaste lezers zal bekend zijn dat deze uitleg door mij al enige jaren veel minder waarschijnlijk wordt geacht. Wat nogal eens over het hoofd wordt gezien is dat dit teken in de Bijbel overduidelijk wordt gekoppeld aan een religieus-politiek systeem dat zo godslasterlijk is –openlijk ‘anti-christ’elijk: het ontkennen van de Vader en de Zoon-, dat iedereen die het teken (/ de tekens) accepteert, voor eeuwig verloren gaat. Het gaat dus om heel wat meer dan enkel een chip om te betalen, je voordeur te openen en je computer mee op te starten.

>>> Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Lees verder…


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s