Brief van Mehran Keshe aan Barack Obama (2012)Nadat president Obama de ‘Magrav technology’ in 2012 in de ban had gedaan, was het Mehran Keshe zélf, die zich in deze open brief tot Barack Obama richtte:

* * *

‘Uwe excellentie president Obama,

Mehran Keshe,  door velen gezien als revolutionair denker en wetenschapper. Lilian Fer

Wij bieden u een pad naar werkelijke wereldvrede, via de ontwikkeling van deze nieuwe technologie, voor de hele mensheid. Ik nodig u en uw regering daarom uit, om een directe presentatie bij te wonen van onze technologie, op neutraal terrein, waarbij de president van Iran ook aanwezig zou zijn. Een ontmoeting waarbij niemand een ander verraad, zodat we allen zullen beseffen, welke fundamentele verandering op het punt staat, de mensheid in handen gegeven te worden. Laten we gaan praten over oprechte wereldvrede.

Zoals ik al zei in mijn interview in Los Angeles, afgelopen zondag, laten we de militaire fabrieken in de VS ombouwen, zodat er middelen ontstaan voor een VS-ruimte-organisatie, opdat de oorlogswapens worden omgesmeed tot een voertuig van universele vrede.

Want de vliegdekschepen van de VS, zullen niets anders worden dan drijvende badkuipen, wanneer onze Magrev-technologie effectief kan worden ingezet, en de landingsbanen vol met F 16’s en F 18’s en soortgelijke vliegtuigen, zullen niets anders meer zijn dan landingsbaan-museums voor ‘ijzeren vogels’, wanneer deze vliegtuigen hulpeloos aan de grond staan. Dit zal gebeuren wanneer hun elektronische systemen door deze Magrav-technologie worden bewerkt. Deze vliegtuigen en schepen zullen VOLLEDIG van nieuwe bedrading dienen te worden voorzien, van A tot Z, wanneer uw leger ze ooit weer zal willen gebruiken.

President Obama, wij nodigen u uit, om deze verandering te begrijpen, en ons de kans te geven u deze technologie te tonen, die deze veranderingen teweeg zal brengen. Dan nodigen wij u uit aan de tafel-voor-wereldvrede. Teken alstublieft een decreet voor oprechte vrede en geen scherts van een opdracht voor wetenschap en technologie, wanneer uw volk volledig zal begrijpen, wat wij hebben ontwikkeld, en wanneer zij proberen de trots van uw natie hoog te houden.

Het is geen kwestie van de trots van één groep of één land, maar de trots van ons allemaal, in de ontwikkeling van het menselijke ras, tot aan het niveau van begrip van de universele orde van creatie, waarin wij allen onze plaats hebben.

Uw ambassadeur en consul in België hebben direct toegang naar mij, via mijn eerdere gesprekken en correspondentie met hen. En zij zullen elk bericht van uw kant doorgeven.
Met de vriendelijkste groet van een vredelievende man, die deze uiterst krachtige technologie ontwikkeld heeft, voor het welvaren van de mensheid. “

* * *

Lees hier verder:  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/us-vliegdekschip-door-russische-onderzeeers-uitgeschakeld/


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s