Rusland voert schijnaanvallen op NAVO-schepen en onaangekondigde kernwapentest uit!


eunmask

russische straaljager

Washington en Brussel beginnen te krijgen waar ze al sinds begin vorig jaar op aansturen: een geïrriteerd Rusland dat langzaam maar zeker genoeg begint te krijgen van de voortdurende Westerse provocaties en oorlogszuchtige retoriek. Eergisteren voerden Russische Su-30 (foto) en Su-24 gevechtsvliegtuigen schijnaanvallen uit op NAVO-schepen in de Zwarte Zee. Tegelijkertijd was er een onaangekondigde kernwapentest in centraal Rusland.

Volgens Sputnik oefenden de Russische toestellen op het penetreren van de luchtdefensiesystemen van de Amerikaanse raketkruiser USS Vicksburg en het Turkse fregat TCG Trugutreis, die in de Zwarte Zee bij Oekraïne opereren. Vorig jaar deden de Russen iets vergelijkbaars bij een eveneens in de Zwarte Zee varend hypermodern Amerikaans marineschip, wier elektrische- en radarsystemen door slechts één Russisch toestel totaal werden uitgeschakeld.

Test intercontinentale kernraketten

Tegelijk met de schijnaanvallen vond bij de centraal Russische stad Yoshkar-Ola, op ca. 650 kilometer afstand van Moskou, een onaangekondigde kernwapentest. Volgens de Russische Strategische Raketmacht…

View original post 132 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s