Alexander Zhilin: Amerikanen hebben 4 mini-kernbommen naar Oekraïne gesmokkeld


door Xander, 23-02-2015, in EU, NWO-Complot, Rusland, VS


Obama al ‘golfend’ naar WO-3…


Om de door Washington geplande Derde Wereldoorlog met Rusland in Europa te ‘redden’ zouden de Amerikanen in november 2014 in het diepste geheim vier mini-kernbommen naar de Oekraïne hebben gesmokkeld. Dat beweert althans de Russisch-Oekraïense militaire analist Alexander Zhilin op basis van informatie van Duitse en andere inlichtingendiensten. Mocht hij de waarheid spreken, dan is de grote vraag of en wanneer de Amerikanen deze bommen tot ontploffing gaan brengen, om daar vervolgens Rusland de schuld van te geven.

‘Amerikanen hebben niets meer te verliezen’

Eén van de ‘koffer atoombommen’ zou naar het door de rebellen veroverde Debaltseve zijn gebracht. Deze plaats is van groot strategisch belang.

‘Klaarblijkelijk hebben de Amerikanen niets meer te verliezen nadat Duitsland en Frankrijk de gelederen hebben doorbroken en samen met Rusland aan tafel zijn gaan zitten voor vredesbesprekingen,’ schrijft een redacteur van het Schweiz Magazin.

Rusland zal schuld krijgen van nucleaire false-flag

Volgens Zhilin zouden er in november 2014 vier tactische ‘mini nukes’ naar het militaire vliegveld Ivano-Frankovsk in het westen van Oekraïne zijn gevlogen. Deze bommen zouden zijn bedoeld voor een of meerdere nucleaire ‘false flag’ aanslagen, waar Rusland verantwoordelijk voor gesteld zal worden. Dit zal vervolgens aangegrepen worden voor direct militair ingrijpen van de NAVO in Oekraïne, wat vrijwel zeker de Derde Wereldoorlog zal ontketenen. – Schweiz Magazin

Lees hier verder…


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s