W.B. Clark (1909): ‘Kanker praktisch onbekend totdat vaccinatie werd ingevoerd’


Door Vaccins meer auto-immuunziekten, zoals kanker

vaccins cancerKanker is een ziekte die ontstaat door een falend immuunsysteem. De afwijkende cellen worden niet meer door het immuunsysteem erkend als een bedreiging voor de integriteit van het organisme en kunnen zich daardoor jarenlang ongestoord ontwikkelen om uiteindelijk hun verwoestende kracht te ontplooien.

Het immuunsysteem van het pasgeboren kind heeft ongeveer anderhalf jaar nodig om volledig uit te rijpen. In het algemeen is een baby reeds in staat zich tegen banale infecties te beschermen. Krijgt het met twee maanden echter de eerst cocktail met vijf vaccins (difterie, kinkhoest, tetanus, polio, haemophilus influenzae), dan beginnen bij veel kinderen de eerste ernstige infecties waarvoor antibiotica gegeven worden. Opvallend is dat deze infecties de neiging hebben om chronisch te worden; chronische verkoudheden, slijm op de longen met recidiverende bronchitiden of longontstekingen, chronische middenoorontstekingen, chronische huidaandoeningen. Als het dan in twee maanden 15 vaccins krijgt toegediend zijn veel kinderen al op vier, vijf maanden immunodeficiënt, zo zelfs dat veel artsen het tegenwoordig normaal vinden dat kleine kinderen voortdurend ziek zijn en niet meer in staat zijn deze infecties zelf te overwinnen.

Een gezond reactief kind is in enkele maanden een zorgenkind geworden dat voortdurend een huisarts of kinderarts nodig heeft. Het aantal kinderen dat in het eerste levensjaar al Ventolin en Flixotide inhalers gebruikt is zorgwekkend. Koemelkeiwit- en kippeneiwitallergieën nemen explosief toe. Het reactieve organisme, dat in staat is met een dag hoge koorts een infectie te overwinnen, is in enkele maanden tijd een tot een hypo-reactief systeem geworden dat past bij een verouderd organisme. Dat zo’n kind in de toekomst meer kans op kanker heeft zal wel duidelijk zijn, te meer daar het in zijn verdere leven nog belast wordt met een aantal herhalingen van diezelfde vaccins en het Rijks Vaccinatie Programma nog een tiental nieuwe vaccins in petto heeft (o.a. meningococ C).

Het gaat hier te ver om uitvoerig op deze problematiek in te gaan. Dat dit immuunverlies wel degelijk van de inentingen komt, hetgeen door de overheid ten stelligste ontkend wordt, blijkt simpelweg uit het feit dat bij het ontstoren van de vaccins met diezelfde homeopathisch verdunde en gepotentieerde vaccins het immuunverlies weer wordt hersteld en de klachten volledig verdwijnen. Als het om vaccinaties gaat is de medische wereld niet bereid enige verantwoordelijkheid voor dit medische handelen te aanvaarden en blijft het tegen beter weten in volhouden dat vaccins geen noemenswaardige bijwerkingen hebben en zeker niet op lange termijn. Volgens de Gezondheidsraad is er in Nederland nog ‘nooit’ een ernstige blijvende bijwerking van vaccinaties opgetreden en is er nog ‘nooit’ een kind aan vaccinaties overleden (www.vaccinatie.minvws.nl).

Toch schreef arts W.B. Clark in de New York Press van 26 januari 1909: “Cancer was practically unknown until cowpox vaccination began to be introduced. I have had to do with 200 cases of cancer and never saw a case of cancer in an unvaccinated person” (Vertaling: Kanker was praktisch onbekend totdat de pokken vaccinatie werd ingevoerd. Ik heb met 200 gevallen van kanker te maken gehad en zag nooit een geval van kanker in een niet gevaccineerde persoon).

Dr. F.P. Miljard, prominent osteopaat in Toronto en president van de National League for Prevention of Spinal Curvature zegt: “Abolish vaccination, and you will cut the cancer death-rate by half” (Vertaling: Schaf vaccinatie af en de kankersterfte zal met de helft dalen).

In het licht van het hier bovenstaande is het een bedenkelijke praktijk om patiënten met kanker elk jaar het griepvaccin toe te dienen. Goed begeleid door een NTTT-arts zou griep wel eens een ultieme kans kunnen zijn om een ernstig ziekteproces ten goede te keren.

Bovendien is er voor degenen die het risico niet durven te nemen een uitstekend homeopathisch alternatief. Uit een klinische studie met dit middel, waarbij 100 patiënten, waarvan 82% jaarlijks griep kreeg, met Polyinfluenzinum 200K (Dolisos) preventief behandeld werden, bleek slechts 11% toch de griep te krijgen. Toen bij dezelfde personen het jaar daarop de preventie herhaald werd, bleek het resultaat zelfs nog beter te zijn. Slechts bij 6 procent had het geen resultaat. De resultaten zijn zelfs beter dan die van het gebruikelijke griepvaccin en het middel is nagenoeg vrij van bijwerkingen. Het is een verdunning van 100-200, dus pure energie. Voor mensen die tot een risicogroep behoren, raad ik echter wel aan in overleg met een (alternatief) arts eventueel ook andere weerstandsverhogende maatregelen te nemen om zo de risico’s zo klein mogelijk te maken. (Zie ook http://www.tinussmits.nl, risico’s van de griep.)

door ‘Kiezel’

Vertaling door ‘Kiezel’ uit een engelstalige bron, zie: http://www.rrcn.nl/forum/index.php?showtopic=942


Advertenties

Een gedachte over “W.B. Clark (1909): ‘Kanker praktisch onbekend totdat vaccinatie werd ingevoerd’

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s