Eindelijk eens iets op TV! Mensen met andere meningen, complotters, levensgevaarlijk!


truthisoutthereJa, ook wij moeten er aan geloven. Zoals je ongetwijfeld mee gekregen hebt heeft gisteren een jongeman van 19 jaar geprobeerd zendtijd te krijgen om een belangrijke boodschap te verkondigen.

Het internet staat inmiddels bol van de theorieën over wat de man gedreven moet hebben en dat dit een valse vlag aanslag moet zijn geweest. Het zal mij een worst wezen wat het precies geweest is.

Of het nu echt of nep was, in Nederland, net als in vele andere landen vandaag de dag, wordt het nieuws dat onze gesubsidieerde nieuwskanalen brengen niet meer geloofd. Vragen aan redacties stellen heeft geen enkel nut want de geconditioneerde napraters willen helemaal niet weten wat jij en alle andere mensen op het internet uitgevonden hebben over bijvoorbeeld Oekraïne, Syrië, of welk ander onderwerp dan ook. Mensen hebben geen stem meer. De arrogantie van politieke partijen, nieuwskanalen en commerciële zenders is van een dergelijk gehalte dat mensen boos worden. Ze voelen zich machteloos, onbegrepen, ongehoord en dat terwijl de meeste mensen die op zoek gaan naar alternatieve nieuwsverhalen dit meestal doen met de beste bedoelingen.

Kritiek door burger aan mainstream  >>> Lees verder: http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/eindelijk-eens-iets-op-tv-mensen-met-andere-meningen-complotters-levensgevaarlijk


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s