Dr. Paul Graig Roberts: ‘De aanslagen op Charlie Hebdo zijn een valse vlag operatie. Ze zijn bedoeld om Frankrijk in zijn vazallenstatus te houden tov de VS’


Dr. Paul Graig Roberts, oud Witte-Huis-medewerker:

‘De aanslagen op Charlie Hebdo zijn een valse vlag operatie. Ze zijn bedoeld om Frankrijk in zijn vazallenstatus te houden, ten opzichte van de VS!’

Voormalig Witte Huis-medewerker Dr. Paul Graig Roberts, verklaart dat de terroristische aanval op de redactieburelen van het tijdschrift ‘Charlie Hebdo’, waarbij 12 mensen om het leven kwamen, afgelopen woensdag 7 januari, een VALSE VLAG OPERATIE was. Deze werd bedacht om te zorgen dat Frankrijk in zijn vazallenstatus te houden, ten opzichte van de VS/Washington.

Dr. Paul Craig Roberts was staatssecretaris van Financiën in de regering Reagan en is co-uitgever van de zakenkrant ‘Wall Street Journal’. Hij maakte deze opmerkingen in een artikel dat afgelopen donderdag verscheen. “Het kan zo zijn, dat de verdachten én schuldig zijn én de zondebokken! Denk gewoon maar eens aan al die terroristische plots die door de FBI zijn bedacht, om met name de terrorismedreiging in de VS een realiteitskarakter te geven voor de Amerikaanse burger”, zo schreef Roberts.

Volgens Roberts lijdt de Franse economie enorm onder de door de VS geïnitieerde sancties tegen Rusland (kijk HIER voor een uitgebreid artikel over dit FEIT). “De scheepswerven hebben het heel moeilijk om orders aan Rusland uit te leveren, doordat Frankrijk in de vazallenrol zit ten opzichte van de VS. En ook andere takken van de Franse economie worden zwaar getroffen, op een onevenwichtige manier. Het zijn de gevolgen van de door Washington opgelegde maatregelen, die haar NAVO-marionetten dienen te nemen tegen Rusland”.

Dr. Roberts verklaarde, net als zoveel politieke commentatoren, dat president Francois Hollande deze week met nadruk had geroepen dat de sancties tegen Rusland opgeheven zouden moeten worden.. Roberts: “Maar dat is wel een té onafhankelijke koers, die Frankrijk wil gaan varen, ten opzichte van het ‘beleid’ uit Washington.”

Hij voegde eraan toe dat de CIA kennelijk een politiek heeft her-uitgevonden, die in het na-oorlogse Europa werd gebruikt door met name Amerikaanse spionagediensten, in het kader van Operatie Gladio, en waarbij aanvallen werden uitgevoerd door Europa, waarbij de communisten als schuldigen dienden te dienen! (zie HIER alles over Operatie Gladio) Volgens Dr. Roberts hebben afdelingen van de CIA deze valse-vlag-operaties gepland om Europa in haat tegen de moslims te dompelen, om zo deze landen weer onder de sfeer van Washington te brengen.

Hij benadrukte dat de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo ook een ‘inside job’ is geweest, waarbij mensen die door de NSA als ‘haatdragend’ tegen de westerse oorlogen tegen de Moslims, de schuld dienden te krijgen van deze ‘inside job’, teneinde Frankrijk weer stevig onder de duim te krijgen van de ‘krachten’ in Washington.. De veelgelezen columnist verklaarde in zijn artikel tenslotte, dat:

“De overheid in de VS vertelt de Amerikaanse burger wat voor verhaal dan ook, dat door de overheid in elkaar is gezet. Om vervolgens achterover te gaan zitten, om zich rot te lachen om de goedgelovigheid van het volk”.

Lees hier verder: http://www.wanttoknow.nl/overige/media/man-met-bivakmuts-verliest-zijn-id-gelukkig/


Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s