De “Gouden Val” van Poetin!


Quote: “Deze werkelijk schitterende economische uitgedachte combinatie door Poetin, zet het Westen onder leiding van de Verenigde Staten in een positie van de slang, die agressief en ijverig in zijn eigen staart bijt.” WIE EEN KUIL GRAAFT VOOR EEN ANDER…

DonQuijotte

Van: Irma Schiffers

Beschuldigingen van het Westen in de richting van Poetin zijn van oudsher gebaseerd op het feit dat hij voor de KGB heeft gewerkt. En daarom is hij een wreed en immoreel persoon. Poetin is van alles de schuld. Maar niemand beschuldigt Poetin ooit van gebrek aan intelligentie.

putin-chess-vs-eu-usa-529x336Elke beschuldiging tegen deze man is eigenlijk alleen maar om zijn vermogen tot snel analytisch denken en het maken van duidelijke en evenwichtige politieke en economische beslissingen te benadrukken.
Vaak vergelijken de Westerse media dit vermogen met de talenten van een grootmeester, het openbaar simultaan kunnen schaken. Gezien de recente ontwikkelingen in de Amerikaanse economie en het Westen in het algemeen kunnen we concluderen dat de westerse media in dit deel van de beoordeling met betrekking tot de persoonlijkheid van Poetin volkomen gelijk hebben.

Ondanks talrijke succes rapporten in de stijl van Fox News en CNN, is vandaag de westerse…

View original post 3.115 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s