De onthutsende waarheid over griepvaccinaties


De ‘Johns Hopkins’-universiteit is een prestigieuze, particuliere instelling voor hoger onderwijs in Baltimore (Maryland) in de VS. Deze universiteit wordt wereldwijd beschouwd als één van de belangrijkste onderzoeks- en onderwijsinstellingen op het gebied van medisch-wetenschappelijk onderzoek. Peter Doshi, Ph.D., heeft daar een research-doctoraat, de hoogste academische graad die iemand in Amerika kan behalen. Dokter Peter Doshi heeft een zinderend verslag over de zin en onzin van griepvaccinaties gepubliceerd in het British Medical Journal (BMJ).

Doshi meent dat griepvaccinaties wel in ongekende aantallen worden gegeven, maar dat ze veel minder effectief zijn en tot meer bijwerkingen leiden dan tot nu toe werd beweerd door de ‘Centers for Disease Control en Prevention’ (CDC). Verder zijn de beleidsstudies van de CDC van ondergeschikte kwaliteit.

De VS: veel propaganda voor griepvaccinaties.
Farmaceutische bedrijven en ambtenaren die zich bezighouden met volksgezondheid roepen middels een grootschalige vaccinatiecampagne het publiek elk jaar in de herfst weer op. De griepprikken worden aangeboden in, let wel: supermarkten, drogisterijen en apotheken. Het effect van deze ‘brede distributie’ mag fenomenaal worden genoemd, want in 20 jaar tijd, is het aantal griepvaccinaties gegroeid van jaarlijks 32 miljoen doses tot zo’n 135 miljoen doses, vandaag de dag. Een paar van Doshi’s wetenschappelijke bevindingen:

Peter Doshi: “Vaccinaties zijn minder veilig dan wordt beweerd en ze hebben minder effect. De dreiging van griepcomplicaties worden overschat, ook bij ouderen en mensen die lijden aan chronische ziekten.”

Lees verder…

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s