Artsenorganisatie: VN steriliseert miljoenen vrouwen in Kenia met tetanus vaccin


De beide VN-organisaties hebben een programma om 2,3 miljoen meisjes en vrouwen te vaccineren tegen tetanus. De artsenorganisatie zegt een antigen in het vaccin te hebben aangetroffen dat miskramen veroorzaakt.

‘We hebben zes stalen uit heel Kenia naar laboratoria in Zuid Afrika gestuurd,’ verklaarde dr. Muhame Ngare van een ziekenhuis in Nairobi en tevens woordvoerder van de artsenorganisatie. ‘Ze zaten allemaal vol met hCG.’ Het tegengaan van dit vrouwelijke hormoon door middel van antistoffen is een manier om de vruchtbaarheid te verminderen of geheel te blokkeren.

‘Dit bewijst dat onze grootste angsten kloppen, namelijk dat deze WHO-campagne niet bedoeld is om neonatale tetanus uit te roeien, maar dat het een goed gecoördineerde, krachtige bevolkingscontrole en massasterilisatie actie is met een bewezen vaccin dat de vruchtbaarheid reguleert,’ vervolgde Ngare. ‘Dit bewijs hebben we nog vóór de derde vaccinatieronde aan het ministerie van Gezondheid gegeven, maar werd genegeerd.’

Speciale taakgroep WHO

Berichten over depopulatie –het verminderen van de menselijke bevolking- door middel van vaccins komen al vele jaren regelmatig in het alternatieve nieuws. Al in 1993 wezen twee gezaghebbende Australische wetenschappers er na een onderzoek op dat de WHO een ‘geboortecontrole vaccin’ had en daar zelfs een speciale taakgroep voor had opgericht.

In datzelfde jaar publiceerde het British Medical Bulletin een universitaire studie getiteld ‘Contraceptive Vaccins’, waarin openlijk werd gesteld dat de ontwikkeling van vaccins waarmee hCG en daarmee de vruchtbaarheid wordt geblokkeerd –inclusief het veroorzaken van een ‘natuurlijke’ abortus-, vergevorderd waren en uitgebreid werden getest.

‘Geen voedselhulp, maar sterilisatie’

Het verminderen van de bevolkingsgroei in de Derde Wereld zou volgens de studie het beste kunnen gebeuren onder het mom van het vaccineren tegen tetanus en difterie, twee ziekten die vaak voorkomen in arme landen.

(..) De Medical Association op de Filippijnen constateerde in 1996 dat vrouwen in het land ‘mogelijk zonder het te weten zijn gevaccineerd tegen hun eigen kinderen’. Ook hier bleek het door de WHO verstrekte tetanus vaccin met daarin het hCG hormoon de boosdoener. Geruchten over het verborgen doel van dit vaccin doken regelmatig elders op, zoals tijdens vaccinatiecampagnes in Mexico, India en Thailand.Wereldwijd onderzoek

De speciale WHO-taakgroep die zich ging richten op het ontwikkelen van vaccins om de vruchtbaarheid van zowel vrouwen als mannen te reguleren werd al in 1973 opgericht. Vanaf 1995 werd er met subsidie van de overheden van Zweden, Groot Brittannië, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Canada, en met steun van de UNFPA en de Wereldbank in een WHO-instelling in Zwitserland grootschalig onderzoek naar verricht.

Andere organisaties die hetzelfde doel nastreven zijn de door de beruchte Rockefeller Foundation gefinancierde Population Council, het National Institutes of Health –inclusief de afdeling Kindergezondheid (!)-, en het al eerder genoemde AID (voor ontwikkelings’hulp’), waarvan bekend is dat deze samenwerkt met de CIA.

Twijfels aan alle vaccins

Op dit moment zou er druk worden gewerkt aan een vaccin tegen ebola. In het licht van de situatie in Kenia rijst de vraag of ook dit vaccin geheime bestanddelen zal bevatten die de vruchtbaarheid blokkeren en misschien nog wel meer in het menselijk lichaam veranderen of veroorzaken.

De afgelopen jaren zijn vaccins in het algemeen vaker negatief in het nieuws gekomen. Uit diverse onafhankelijke onderzoeken bleek dat griepvaccins in het geheel niet werken en mensen zelfs kwetsbaarder voor de griep maken.

Wetenschappers bij officiële organisaties zoals het Amerikaanse CDC erkenden dat er inderdaad een verband bestaat tussen vaccins –met daarin de cellen van geaborteerde baby’s- het ontstaan van autistische stoornissen. Enkele maanden geleden werden enige honderden kinderen in Amerika en Canada doodziek door het gevaarlijke EV-D68 virus. Alle getroffen kinderen bleken te zijn gevaccineerd.

>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/11/Artsenorganisatie-VN-steriliseert-miljoenen-vrouwen-in-Kenia-met-tetanus-vaccin

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s